Шановні колеги, вибачаюсь, що не можу постійно бути онлайн і відповідати на Ваші питання. Але я вітаю створення гілки "Пропозиції по удосконаленню МНС". Я впевнений, це покращить зв`язок між низовими ланками рятувальної служби і вищим керівництвом. Я докладу всіх зусиль, щоб Ваші зауваження, пропозиції, побажання, думки були доведені до відома керівників Міністерства. Саме тому у найближчий час на засіданні колегії буде заслухана інформація щодо атмосфери, що склалася усередині мас особового складу у зв`язку із реорганізацією МНС. Я буду відповідати на Ваші питання максимально прозоро і по-діловому, виходячи із можливості та наявного часу. Але хочу попередити про неприпустимість провокаційних випадів у мою сторону, так як я вже побачив що тут відбувається за останні дні.
Ще раз прошу: не піддавайтеся на провокації. Тут може працювати ціла агентурна мережа по роботі з дискредитації роботи МНС, ії керівництва та окремих посадовців і співробітників. Кому і чому це потрібно-я казати не буду, хоча ця інформація відома, і вживаються необхідні заходи негласного характеру.
Отредактировано Апарат Міністра (15-05-2011 03:14:42)