Шановний АМ, ответьте мне на такой вопрос: Когда прекратится этот дебилизм с поднятием грошзабезпечення за рахунок премій, почему не за счет должностных окладов? У бойцов премии уже выше окладов, по Вашему это нормально?
На даний час виходячи з наявного фінансового стану держави немає можливості переглядати посадові оклади-адже при цьому згідно до закону повинні переглядатись і пенсії співробітників МНС. Це питання я думаю, підніметься на початку 2012 р., коли будуть вже істотні результати від реформ, що проводяться в державі. А взагалі, яка Вам особисто різниця? По суті важливе саме підвищення, а не рівень нарахувань у тій чи іншій графі по виплаті місячного грошового забезпечення. Хоча я назвав дуже песимістичні терміни- 1 квартал 2012 р. Є плани взагалі переглянути на загальнодержавному рівні і ввести в дію постановою Кабінету Міністрів нові розміри і посадових окладів, і суттєво підвищити оклади за військовими і спеціальними званнями. Можливо, це відбудеться вже восени. Тож все залежить від стану економіки держави. При ії стабілізації неодмінно буде прийматись рішення з цього приводу, адже не тільки в МНС чекають цього-МОУ (ЗСУ), МВС, ДПСУ, СБУ, ДССТ, ДССЗЗІ, УДО, СЗР.....
Отредактировано Апарат Міністра (17-05-2011 00:24:40)