Либо Вы не понимаете вопроса, либо я опять его не правильно формулирую...
Апарат Міністра написал(а):написал(а):
...внесення до Верховної Ради України законопроекту "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2011 рік", в якому пропонується надати додаткове фінансування МНС на 2011 рік у розмрі 1,1 млрд. грн. у зв`язку із проведенням реорганізаційних заходів у системі МНС та необхідності додаткових коштів для забезпечення виплат особовому складу, що звільняється зі служби у зв`язку із проведенням вищезазначених заходів та підвищення рівня грошового забезпечення середньому та старшому начальницькому складу. Тому думаю, якщо ВР України підтримає даний законопроект, рівень буде переглянутий. для цього Департаментом фінзабезпечення вже розроблюються відповідні документи і розрахунки.
Учитывая, что это чуть ли не единственная конкретная информация от Вас на сайте, кстати не проверенная, все таки, хотя бы примерно, когда можно будет лицезреть (отследить) работу в этом направлении на сайте ВР Украины в разделе "Законотворча діяльність"??? 4-й пункт слева
Если там хотя бы на повестку дня будет вынесен данный вопрос, я уверен многие будут благодарны и Вам в т.ч.!
P.S. Я на работу хожу, чтоб деньги зарабатывать на которые кормить, обувать и одевать семью... И меня именно ЭТОТ вопрос интересует! А то про тяготы и лишения службы слышу уже столько лет.... а вот достойную зарплату бы л/с это другое...
Отредактировано Scorpio (25-05-2011 00:23:34)