Я розпочав свою службу в ЗСУ, попав під скорочення в звязку з реформуванням (Д1), зараз в МНС проходять ОШЗ, скажу лише одне будучи лейтенантом чи ст. л-т куди проще влаштуватись чи перепрофілюватись, звичайно це важко, але життя не стоїть на місці і потрібно рухатись далі не оглядуючись на вчорашній день. Так я згоден що в теперішній час залишитись без роботи, і маючи на шиї одного чи двох спиногризів дуже складно, а якщо і дружина отримує невелику зар.плату, або взагалі не отримує по різним причинам, буде дуууууууууууже складно. Але змінити нічого ніхто з нас не може. І ті кому "пощастить" залишитись, а ще ніхто незнає кому більше пощастить, будуть сидіти мовчки від безвихідя і радіти тому що "Мене залишили".
І наостанок, Апарат Міністра, якщо Ви вже так себе назвали то повинні і вести себе відповідно, а саме даючи конкретні відповіді, а не вводити людей в оману, всі і так розуміють що нічого доброго нас не чекає, але як то кажуть слово і серце лічить хотілось би почути якісь розумні доводи чи розяснення щодо ОШЗ а не пусті балачки невідомого. Моісей також багато чого розповідав, про землю обітовану, тим самим крутивши навколо носа людей сорок років, поки покоління яке щось знало не вимерло, а залишились лише їхні діти та правнуки кі лише і чули обіцянки. (жирна тчк)
"Хто володіє інформацією, той володіє світом", "Без звязку немає управління, без управління немає перемоги" - (згадав аудиторію в інституті), нас (народ) позбавляють зараз будь-якої достовірної інформації даючи лише хибну, щоб за "ширмою" не помічали основноє "п'єси".