Paramedic112
До слова можливо хтось бачив фільм "Чак и Ларри: Пожарная свадьба" на мою думку соціально- гуманітарна підготовка в підрозділах ЦЗ повинна бути, повинне бути психологічне обстеження особового складу, щоб не виникало такого як у фільмі. Хотілося б з позитивної сторони відмітити та нагадати виховання офіцерів в Царській армії, можна навести в приклад і виховання в радянській армії але на мою думку там є ряд недоліків. Просто до цього питання наше керівництво повинне підійти більш виважено. Не може особа рядового чи начальницького складу одночасно думати де мені підробити після чергування на шабашці і одночасно вивчати тактику, техніку і в добавок ще й соц- гуманітарну підготовку. А на рахунок погон прикордонники це ті люди яким пешим доручено захист Батьківщини і щоб вони були не військові це нонсенс. Те саме стосується і міліції і нас. Петро І про військову службу сказав "ЛИЧНОСТЬ военная — профессия идейная, ее основа — призвание". Захищати і служити Батьківщині потрібно вірою, правдою і особливо не за гроші. Інше питання що керівництво держави не повертається до тих Захисників лицем. Не проявляє достойної уваги та поваги до нас. Це моя особиста точка зору я не хочу її комусь нав'язати, але вона має право на життя.
Отредактировано Dmitriy (08-09-2011 12:54:27)