Апарат Міністра написал(а):Я займався вивченням психологічного портрета офіцера напрямків служби і нагляду. Можу з впевненістю сказати, що у 65-70% випадків офіцери напрямку НПД менш амбіційно відносяться до службового росту взагалі та присвоєння чергових звань зокрема. Головним чинником для них зазвичай була матеріальна вмотивованість, а не самореалізація шляхом просування по службі, носіння "великих зірок" на погонах, зразкового несення служби тощо. На відміну від офіцерів напрямку реагування, для якихспектива присвоєння чергового вищого звання або висунення на вищу посаду ставала відмінним стимулом. Те саме і з готовністю до самопожертви. Зовсім інший підхід до життя.
О ведь он прав! Время не зря потрачено на исследования.
СПЕЦ написал(а):Я займався вивченням психологічного портрета офіцера напрямків служби і нагляду. Можу з впевненістю сказати, що у 65-70% випадків офіцери напрямку НПД менш амбіційно відносяться до службового росту взагалі та присвоєння чергових звань зокрема. Головним чинником для них зазвичай була матеріальна вмотивованість, а не самореалізація шляхом просування по службі, носіння "великих зірок" на погонах, зразкового несення служби тощо. На відміну від офіцерів напрямку реагування, для якихспектива присвоєння чергового вищого звання або висунення на вищу посаду ставала відмінним стимулом. Те саме і з готовністю до самопожертви. Зовсім інший підхід до життя.
Но кроме мотивации начкаров (о нежелании идти в замы по службе, причём повально всех кого я знаю), ещё есть руководители МЧС у которых мотивация получения максимальной прибыли и карьеры объеденено. Руководители МЧС городов и областей имеют такой доход (судя по домам, машинам, отдыху и гастрономическим вкусам), что даже преуспевающий предприниматель краснеет глядя на машину Рятувальника и на свою.