Если я уволюсь с инспекции ДИТБ по семейным обстоятельствам ( собственное желание), получу ли я выходное пособие 25%? Спасибо!
Державна інспекція техногенної безпеки (ДПН+ДІЦЗ та ТБ)
Сообщений 691 страница 720 из 1000
Поделиться69211-11-2011 21:15:23
Если я уволюсь с инспекции ДИТБ по семейным обстоятельствам ( собственное желание), получу ли я выходное пособие 25%? Спасибо!
У разі наявності 10 років вислуги та більше у календарному обчисленні, та тільки у разі звільнення за скороченням штатів або за станом здоров'я
Отредактировано Апарат Міністра (11-11-2011 21:41:15)
Поделиться69311-11-2011 21:41:33
Где ты этот бред вычитал? В Библии об этом ни слова!
Эд...к, не быкуй! В Библии о правилах ПБ тоже ничего не написано, но ты стойко следиш за соблюдением оных!! А если почитать ППБ для культовых сооружений, то понимаешь что без лукавого там точно не обошлось)))
Отредактировано Максут (11-11-2011 21:47:19)
Поделиться69411-11-2011 21:48:35
Знаете Ув. А.М., не буду цитировать Ваши посты (где про погоны, про з/п, ГСМ и мат. обеспечение). Мы с Вами вместе движемся в никуда, даже не в пропасть, из которой можно подняться, а именно в никуда.
Я так понимаю перспектив нет ни у кого! Судя по последним веяниям будем потихоньку угасать, каждый сам и в своём "огороде". Потом передача в муниципалку и полный крах!
Жаль!!!
Поделиться69511-11-2011 21:50:12
если почитать ППБ для культовых сооружений
Нормальные правила (почти).
Поделиться69611-11-2011 21:57:32
Мы с Вами вместе движемся в никуда, даже не в пропасть, из которой можно подняться, а именно в никуда.
Я можу наразі відповідати за свої слова лише ті, які стосуються Міністерства надзвичайних ситуацій України. В органи місцевої влади ніхто передавати ніколи органи та підрозділи цивільного захисту не буде. Держтехногенбезпеки є перспективно цивільною структурою у разі існування ії у такому стані як зараз. Оперативно-рятувальна служба цивільного захисту, яка несе службу по реагуванню на надзвичайні ситуації, пожежі, захисту населення і територій була є і буде в погонах, одіта і забезпечена. Незалежно від того, буде в складі чи то МВС, чи МНС.
Отредактировано Апарат Міністра (11-11-2011 21:59:17)
Поделиться69711-11-2011 22:04:34
була є і буде в погонах, одіта і забезпечена. Незалежно від того, буде в складі чи то МВС, чи МНС.
Извините Ув. А.М., но это смешно.
Нам обещали обеспечение, в результате получили: раньше инспекция стояла на ногах и просила, теперь служба стоит на коленях и вымаливает (заметьте у негосударственных структур). Понятно, что коррупция, а если я к Вам завтра домой не приеду по причине отсутствия топлива. И так везде. В конце концов надо быть реалистами. Повернуться лицом к МЧС.
Поделиться69811-11-2011 22:13:07
Хочете знати мою особисту позицію? Я вважаю, органи нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки повинні бути у складі Міністерства внутрішніх справ України, на приклад Державної автомобільної інспекції. Тобто - Державна інспекція техногенної безпеки при МВС України. Це без сумніву вирішить усі нагальні для Інспекції питання - від проблем повноважень у сфері виконуваних функцій, проведення ефективного дізнання, перевірок, і.т.д., до проблем матеріального забезпечення. Щодо атестованих посад - вони повинні бути збережені частково. Посади інспекторів нагляду, інженерів
ДВЛ, що безпосередньо виїжджають на місця ліквідації пожеж та надзвичайних ситуацій, дізнавачів, начальників режимно-секретних та кадрових органів повинні передбачати присвоєння спеціальних звань. Всі інші - відділи ліцензування та сертифікації, нормативно-технічної роботи, адміністративно-господарські, і.т.д. - заміщуватись державними службовцями або працівниками.
Це ідеальна структура Держтехногенбезпеки. Але нічого ідеального нажаль, в реальному світі не існує...
Отредактировано Апарат Міністра (11-11-2011 22:14:56)
Поделиться69911-11-2011 22:21:55
так как осмотр места мы не имеем права проводить
почему? каким документом подкрепляете?
Поделиться70011-11-2011 22:29:25
Щодо атестованих посад - вони повинні бути збережені частково. Посади інспекторів нагляду, інженерів
ДВЛ, що безпосередньо виїжджають на місця ліквідації пожеж та надзвичайних ситуацій, дізнавачів, начальників режимно-секретних та кадрових органів повинні передбачати присвоєння спеціальних звань. Всі інші - відділи ліцензування та сертифікації, нормативно-технічної роботи, адміністративно-господарські, і.т.д. - заміщуватись державними службовцями або працівниками.
У цьому питанні я з Вами згоден, але є інші нагальні питання, від яких залежить згідне функціонування держави. Ці питання досі не вирішені. Погодтесь зі мною - якщо у якогось крамяря(як приклад) згорить майно розташоване в окремій будівлі, питання будуть тільки до нього, а якщо ця крамарня розташована в багатоповерховій будівлі, це вже інше питання.
До чого я веду: 1. Спрощення дозвільних процедур не враховує наявних факторів.
2. Надача дозволів не відповідає наявності (відсутня перевірка).
3. Невідповідність районів виїзду (в плані виконання задач згідно керівних документів) пожежних підрозділів згідно поставленних завдань.
Поделиться70111-11-2011 22:29:41
Залишається тільки сподіватися, що можновладці усвідомлять необхідність існування органів пожежного і техногенного нагляду і професійних органів дізнання в країні, і приєднають їх до МВС ще до того, як ця система складе погони на поличку та врешті-решт перестане функціонувати у тому режимі, у якому функціонувала досі.
Поделиться70211-11-2011 22:33:29
можновладці усвідомлять необхідність існування органів пожежного
Так ми до Вас і звертаємось зі своїми пропозиціями (Ви казали, що надаєте пропозиції міністру).
Поделиться70311-11-2011 22:47:48
1. Спрощення дозвільних процедур не враховує наявних факторів. 2. Надача дозволів не відповідає наявності (відсутня перевірка). 3. Невідповідність районів виїзду (в плані виконання задач згідно керівних документів) пожежних підрозділів згідно поставленних завдань.
Всі ці питання можна вирішувати після остаточної, безпечної та м'якої "посадки" поки що кружляючої у повітрі на останніх залишках палива Д І Т Б. Щодо спрощення дозвільних процедур. Вони необхідні однозначно для подолання рівня корупції та лібералізації загалом дозвільної системи країни та полегшення функціонування підприємств та приватного сектору. Можу Вас з 100 % запевнити - запропоновані наразі МНС та Президентом України зміни до законодавтва у сфері адмінпослуг та дозвільної діяльності не тільки покращать загальний стан, а і в декілька разів підвищать ступінь відповідальності як підприємців так і органів державного нагляду. Так, підприємець після надання декларації може починати роботи і відкривати "лавочку". Але державний нагляд у будь-який момент матиме право перевірити задекларований стан приміщення та у разі невідповідності настає відповідальність набагато суворіша, аніж тепер. Крім того, будуть внесені зміни до Кримінального кодексу України про кримінальну відповідальність інспектора державного нагляду у разі загибелі людей на пожежі чи аварії. Закривати діяльність того чи іншого підприємства зможе тільки суд на підставі подання органів державного нагляду.
Поделиться70411-11-2011 22:53:41
Так ми до Вас і звертаємось зі своїми пропозиціями (Ви казали, що надаєте пропозиції міністру).
Моя позиція співпадає з позицією Міністра на 100%. Нажаль, наша загальна позиція не співпадає з позицією Кабінету Міністрів та Ради підприємців України. Треба вносити цю пропозицію Президенту, і негайно. головним чином з позицій безпеки людей, яка у разі "самороспуску" Держтехногенбезпеки буде під постійною загрозою. По своїй лінії я вже направив інформацію, звідти за підписом Голови вона повинна лягти на стіл Голови Уряду, секретаря РНБО, та нарешті до Президента України.
Поделиться70511-11-2011 22:59:49
будуть внесені зміни до Кримінального кодексу України про кримінальну відповідальність інспектора державного нагляду у разі загибелі людей на пожежі чи аварії.
Подождите! При чём тут инспектор (не важно ГПН или ТБ). Так уйдут все образованные кадры, которые Вы планируете потом привлечь в опять формируемые ГО (ЦЗ)? С кем потом работать?
Поделиться70611-11-2011 23:09:30
почему? каким документом подкрепляете?
Документом прокуратуры
Поделиться70711-11-2011 23:11:23
яка у разі "самороспуску" Держтехногенбезпеки буде під постійною загрозою
Я перепрошую, запобігання це дуже добре, але нагайно треба вирішувати питання забезпечення хоча б ліквідації. Пожежні частини МНС залишились без палива (як на край), тепла (у приміщенніях +12, у гаражі +6 поки що - порушення наказу 312). Забезпечення обладнанням складає 0 відсотків. Забезпечення обладнанням для роботи у непридатному для дихання просторі складає 0 відсотків. Забезпечення пожежно-технічним обладнанням складає 0 відсотків.
Працювати можна, але як довго?
Ось такі Ув. А.М. нагальні питання.
Поделиться70811-11-2011 23:11:36
Подождите! При чём тут инспектор (не важно ГПН или ТБ). Так уйдут все образованные кадры, которые Вы планируете потом привлечь в опять формируемые ГО (ЦЗ)? С кем потом работать?
Кримінальна відповідальність передбачена у разі недогляду інспектора
Поделиться70911-11-2011 23:17:46
Пожежні частини МНС залишились без палива (як на край), тепла (у приміщенніях +12, у гаражі +6 поки що). Забезпечення обладнанням складає 0 відсотків. Забезпечення обладнанням для роботи у непридатному для дихання просторі складає 0 відсотків. Забезпечення пожежно-технічним обладнанням складає 0 відсотків.
Ви звісно дещо перебільшуєте, але загалом ситуація у Силах реагування дуже складна, і це у першу чергу потребує негайного вирішення
Поделиться71011-11-2011 23:18:43
у разі недогляду інспектора
Цікаве питання, але як цей "недогляд" обумовлено законодавчо? Ніяк. Ми втрачаємо весь наглядово - профілактичний орган взагалі. Це сумно, бо потім ми будемо втрачати людські життя і не важливо "ролекс" на руці, чи "китай". Результат буде один.
Поделиться71111-11-2011 23:22:46
Ви звісно дещо перебільшуєте
Думаю ні, я спостерігаю це явище на собі та від спілкування зі своїми колегами.
Поделиться71211-11-2011 23:33:05
Ви звісно дещо перебільшуєте, але загалом ситуація у Силах реагування дуже складна, і це у першу чергу потребує негайного вирішення
Дуже складна ситуация была когда службу финансировала инспекция, а теперь это полная ..опа
Поделиться71311-11-2011 23:34:21
До Вас А.М. є запитання, якщо Ви стверджуеєте, що я перебільшую, то у Ваших силах перевірити ці всі нагальні питання, а саме - розподіл ПММ, коштів для діяльності МНС та грошового забезпечення особового складу.
Поделиться71411-11-2011 23:59:42
Але судячи з Ваших слів, у відсіках пожежних машин у Вашій частині (частинах) замість апаратів для захисту органів дихання та ПТВ взагалі пустота. Зрозуміло, застаріле обладнання. Зрозуміло, не вистачає ПММ, і це є наразі у сучасних умовах сама нагальна проблема. Зараз вона на контролі у керівництва Міністерства. Впевнений, до того, щоб пожежне або аварійно-рятувальне відділення не змогло виїхати на пожежу/аварію не дійде. Що казати за МНС, у ДІТБ м. Києва(!) немає палива взагалі.
Поделиться71512-11-2011 00:15:42
Але судячи з Ваших слів, у відсіках пожежних машин у Вашій частині (частинах) замість апаратів для захисту органів дихання та ПТВ взагалі пустота. Зрозуміло, застаріле обладнання. Зрозуміло, не вистачає ПММ, і це є наразі у сучасних умовах сама нагальна проблема. Зараз вона на контролі у керівництва Міністерства. Впевнений, до того, щоб пожежне або аварійно-рятувальне відділення не змогло виїхати на пожежу/аварію не дійде. Що казати за МНС, у ДІТБ м. Києва(!) немає палива взагалі.
но на укрепление берегов в закарпатье деньги выделяються
Поделиться71612-11-2011 00:18:42
у ДІТБ м. Києва(!) немає палива взагалі
Ми пішки ходили, хай й вони ходять !!!!(або їздили на своїх машинах)
Це не наша справа наразі взагалі.
Але судячи з Ваших слів, у відсіках пожежних машин у Вашій частині (частинах) замість апаратів для захисту органів дихання та ПТВ взагалі пустота. Зрозуміло, застаріле обладнання. Зрозуміло, не вистачає ПММ, і це є наразі у сучасних умовах сама нагальна проблема. Зараз вона на контролі у керівництва Міністерства. Впевнений, до того, щоб пожежне або аварійно-рятувальне відділення не змогло виїхати на пожежу/аварію не дійде
Я казав, що
Працювати можна, але як довго?
А Ви наділиб на себе апарат дихання 1992 року (наші апарати є такими, як апарати з якими пірнають у теплих морях). Я кажу про строки придатності.
Поделиться71712-11-2011 00:28:01
Це не наша справа наразі взагалі.
Це 100%. Я сказав для порівняння. Як керівництво ДІТБ буде вирішувати питання свого майбутнього, це їхня справа. Те що зможе зробити Міністр, як посадова особа, що координує та спрямовує діяльність Інспекції - він зробить. Але не більше.
Щодо укріплення берегів у моєму рідному Закарпатті - Ви пам'ятаєте 1998 рік??? Закарпаття - один з самих небезпечних регіонів ризику виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру. Тому і потребує особливої уваги.
Поделиться71812-11-2011 00:45:19
Я сам у 2007 по самі "я...." йшов додому, справа не в нас, справа у Пожежній охороні, яка повинна від імені Держави захистити Народ України.
Коли нарешті ПО зможе виконувати свої функції, ВИ з урядом нам це обіцяли ще з літку цього року.
Наразі я не чекаю від Вас відповіді, але майте на увазаі- це скоро скінчиться ( це не попередження, це дійснісмть) как в мультике про Алису Селезнёву_ "Планета Шелезяка-держаться нету больше сил!"
Поделиться71912-11-2011 00:59:26
К сожалению нам далеко ещё до цивилизованных стран, где культура с детства прививается и ту же бумажку на улице мало кто бросит.
Это я к тому, что если разгонят\разбежится ДИТБ, то ложили субъекты хозяйствования на вашу криминальную ответственность..
никто ничего делать не будет. и это будет массово, замучаетесь в суд подавать, да и их юристы думаю отобьют всё,
так как тяжело доказать были ли например огнетушители на момент подачи декларации или их украли на второй день.
а вообще я просто поражаюсь, - как можно реформировать на авось..
предлагаю Пшенке возбудить уголовное дело за развал МЧС и снижение боеготовности.
Отредактировано Игорь Маринин (12-11-2011 01:31:57)
Поделиться72012-11-2011 08:34:31
Это какая область?
в Херсонской аналогично было.