Мені тут не подобається все, я ще вчора направив інформацію на ім'я Голови СБ України. За його підписом інформація має бути направлена Голові Уряду, Генеральному прокурору, та врешті Президенту. В інформації вказано, що запропоновані зміни містять загрозу національній та громадській безпеці, призведуть до дезорганізації роботи державних оргнів, що реалізують і забезпечують державну політику у сфері пожежної та техногенної безпеки, рятувальної справи, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій. Зазначено про неприпустимість прийняття даних змін без належного доопрацювання та громадського обговорення, експертизи фахівців усіх без виключення зацікавлених державних інститутів та контролюючих органів.
Уважаемый А.М., если позиция нашего Министра не согласована с Президентом, то почему информация об этом появляется на официальном сайте МНС, а не на собственном блоге министра. Я могу после просмотра родного официального сайта только сделать вывод, что все уже решено, только решили прощупать общественное мнение тех, кого эта тематика коснется. Ведь на сайте МНС, в основном, бывают люди напрямую или косвенно связанные с министерством.