sergeymns написал(а):Я так понял АМ нехотит отвечать на мой вопрос!Отвечаю сам себе."Нет пунктов обогревов которое организовала ПР!АМ нехоро вводить Нас в заблуждение!Мы можем разлечить где правда а где лож.
Димитрий написал(а):Шановний А.М.! Я хочу звернутися до Вас! Чому доброчинна акція проводиться підрозділами МНС без усілякого фінансового, матеріального та законодавчого підгрунття? Вважаю, що це питання безпосередньо до Вас! Якщо Ви уважно вивчите новини, Україні виділили допомогу у сумі 94 т.дол., що у перерахунку на пункти обігріву складає близько 800 дол - 1600 грн на один пункт (ці гроші йдуть окремо від того,що є наразі. Це є різні програми). І чому благочинна акція перетворилась на знущання над особовим складом низових підрозділів МНС?
Дуже хочу почути Вашу відповідь!
Щодо першого питання. Пункти обігріву Партії регіонів функціонують у приміщеннях партійних осередків згідно офіційних заяв даної партії. Де ще є такі пункти - краще запитати у ії представників, я не можу відповідати за діяльність політичних органів, так само за їхні заяви.
По другому питанню. Я не буду коментувати фінансову сторону питання, скажу, що пункти наразі всім необхідним забезпечені. Я не зовсім зрозумів, від кого Україна отримала допомогу. Далі. Встановлення по всій території України пунктів обігріву є завданням МНС, яке дане Президентом і Урядом, а вже МНС знайшло оптимальний спосіб реалізації такого завдання. По знущанню над особовим складом низових підрозділів. Не бачу тут ніякого знущання. Є виконання завдань командування у повсякденному режимі. А те що холодно, то вибачте, поперше погода, подруге службовий обов'язок і Присяга зобов'язали стійко переносити всі труднощі і обмеження. А Ви думали, будете служити у теплиці? А якщо (не дай Боже) завтра війна? Ви будете вимагати обіднього часу та восьмигодинного робочого дня? Люди на службі, і повинні розуміти всю відповідальність і ті обов'язки, які на них така служба покладає. Специфіка така в МНС - людям допомогати.
Отредактировано Апарат Міністра (04-02-2012 00:27:29)