Максут написал(а):Уважаемый А.М., простой вопрос: Вы курируете направление борьбы с коррупцией в нашем славном МЧСе, как с Вашей точки зрения (как БОРЦА) начальники подразделений должны не прибегая к коррупционным действиям, держать в боевом расчёте технику и личный состав??? Только давайте без ПАТРИОТИЗМА! Конкретные предложения! Раз, два, три и т.д.! Очень хочется услышать подробный ответ!, и я думаю не только мне???
Моя робота в МНС не зосереджується лише на кураторстві боротьби з корупцією. Це лише один напрямок захисту життєво важливих державних інтересів у сфері діяльності МНС.
Конкретно я пропоную державі виділяти на потреби МНС достатній обсяг бюджетного фінансування. Більше пропозицій бути не може.
Начальники підрозділів повинні виходити з того, що техніку необхідно підтримувати у боєготовному стані незалежно від пори року та політичної ситуації в державі. Наявними силами та наявним фінансуванням. Зараз дійсно все це робиться на ентузіазмі часто. Але змінити це можна лише достатніми коштами, які виділяти має держава. Іншого шляху немає.
Отредактировано Апарат Міністра (12-04-2012 20:34:13)