18 000 на харчування тварин??!!!! Это какте интересно "тварины" так питаються? Рыбки чтоли??
Служебные собаки (сухой корм, консервы).
--= СЛУЖБА 101 - наша служба !!! =-- |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » --= СЛУЖБА 101 - наша служба !!! =-- » Предложения по усовершенствованию системы МЧС » Питання до "Апарату Міністра", продовжуємо....
18 000 на харчування тварин??!!!! Это какте интересно "тварины" так питаються? Рыбки чтоли??
Нас уже заставляют РЕПЕТИРОВАТЬ ХЛОПАТЬ И КРИЧАТЬ НА ПЛОЩАДИ ВО ВРЕМЯ ПРЕДСТОЯЩЕГО КОНЦЕРТА РУСЛАНЫ.
Что значит заставляют. Да на фиг посылай тех кто заставляет. А ж...пу их не поцеловать?
А какие, интересно, собаки считаются служебными? И сколько их?
В центре Днепропетровска в 11.45 взлетела на воздух трамвайная остановка. ЧП произошло на проспекте Карла Маркса в районе пересечения с улицей Серова.
Как передает корреспондент "Сегодня", ставший очевидцем данного происшествия, по предварительным данным, пострадали около 10 человек. У людей осколочные ранения рук, ног, многочисленные порезы. Двоих тяжелых увезла скорая.
У близстоящих домах повылетали окна, везде стекло и осколки.
Движение в центре города парализовано. На место ЧП уже приехали правоохранители, пожарные и скорые. Причины происшествия устанавливаются.
Обновление: ещё 1 взрыв прогремел в Днепропетровске на Привокзальной площади в 12,15 (через 30 минут после того, как взлетела на воздух трамвайная остановка в центре города )
http://www.facenews.ua/news/2012/70524/
А какие, интересно, собаки считаются служебными?
Кинологи где есть в штатах, у всех по разному
Кинологи где есть в штатах, у всех по разному
И скока собак надо чтобы 18 штук прожрать год?
Учитывая командировки
Шановні колеги! Щиро вітаю Вас знову. Відрядження та справи, що чекали у Києві забрали багато часу. Буду радий відповідати на Ваші запитання.
Читая приказы по министерству и анализируя полученную информация, можео сделать вывод, что А.М. это
КУРУЛЮК
Віталій Степанович
заступник начальника Управління –
начальник відділу безпеки та
запобігання проявам корупції
Управління внутрішнього аудиту,
безпеки, запобігання та виявлення
корупції
Курулюк Віталій Степанович,
Електронна адреса 007dgb@mns.gov.ua
прям джеймс бонд (:
Отредактировано Игорь Маринин (27-04-2012 14:12:49)
Наказ МНС України № 720 від 25.04.2012
Збільшити з 2 квітня 2012 року особам начальницького складу апарату МНС, які виконують спеціальні завдання, пов’язані з антитерористичною діяльністю, надбавку за виконання особливо важливих завдань під час
проходження служби у таких відсотках до посадового окладу з урахуванням окладу за спеціальним званням та надбавки за вислугу років:
У центральній частині Дніпропетровська пролунав четвертий вибух. Наявність постраждалих та обставини вибуху з’ясовуються.
Интересно это совпадение или как
КУРУЛЮК
Віталій Степанович
еще год назад был на должности
Начальник відділу Головного управління по боротьбі з
корупцією та організованою злочинністю СБУ
Последствия работы нынешних "реформаторів-оленів"
Про використання
матеріальних ресурсівНа виконання вимог вказівки МНС України від 20 квітня 2012 року № 03-3841/173 «Про використання матеріальних ресурсів» та з метою забезпечення готовності до реагування на надзвичайні ситуації, виконання покладених завдань із захисту населення і територій, враховуючи значні обмеження у поповненні спеціального фонду державного бюджету, використання наявного моторесурсу, поновлення запасів пально-мастильних матеріалів та інших ресурсів,
ВИМАГАЮ:
1. Начальникам: служб цивільного захисту районів, АРЗ СП:
1.1 Максимально обмежити залучення підпорядкованих сил та засобів, особливо для проведення демонстраційних заходів та практичних дій з використанням моторесурсу, пально-мастильних матеріалів та інших ресурсів.
1.2. Створені запаси матеріальних ресурсів використовувати для попередження та реагування на надзвичайні ситуації, ліквідації їх наслідків, проведення аварійно (пожежно, пошуково) – рятувальних та інших невідкладних робіт із захисту населення і територій, обслуговування потенційно небезпечних об’єктів.
2. Начальникам відділу оперативного реагування та оперативно-координаційного центру при проведенні перевірок максимально обмежити залучення підрозділів для проведення практичних дій з використанням моторесурсу, пально-мастильних матеріалів та інших ресурсів.
3. Звертаю увагу на персональну відповідальність керівників усіх рівнів за використання і збереження наявних ресурсів та проведення постійної роботи з поповнення матеріальних запасів.Начальник Територіального управління
полковник Курулюк Віталій Степанович дійсно є начальником відділу безпеки, запобігання та протидії корупції, і дійсно раніше проходив військову службу в СБ України. Але це не я. Не приписуйте мені чужих заслуг.
Моїм завданням є забезпчення безпеки МНС у дещо обширнішому значенні, ніж боротьба з корупціє. Отже, це і забезпечення безпеки і захист державних інтересів у сфері діяльності системи Міністерства надзвичайних ситуацій.
Щодо подій у м. Дніпропетровську.
На місці події, у м. Дніпропетровську працюють Генеральний прокурор України, Голова Служби безпеки України, Міністр внутрішніх справ. Порушена кримінальна справа за ст. 258 КК України (Тероризм). Розслідування справи доручено слідчим в особливо важливих справах СБ України. Весь особовий оперативний склад СБ України залучений до роботи по даній події.
Міністр надзвичайних ситуацій В.І. Балога знаходиться у Верховній Раді України на позарчерговому засіданні Верховної Ради України.
Отредактировано Апарат Міністра (27-04-2012 16:45:24)
кто с Днепра? сколько там реально взрывов было? вроде бы не менее 13-ти..
ахренеть..
Слава богу у нас терористів немає
Ну вот накаркал - теперь они у вас есть!!!!! Нужно было сплюнуть три раза.
[i]в Днепропетровске и области с 27 апреля по 2 мая запрещено проведение массовых мероприятий
Такое распоряжение издал глава Днепропетровской облгосадминистрации Александр Вилкул, передает «Интерфакс-Украина».[/i]
Я так понял,весь народ попрет на природу,а значит нашему брату работенки поприбавится
сколько там реально взрывов было?
В четырех местах это точно /здесь уже не замаскируешь/,а количество...сначала озвучивалась разная инфа,от 8 до 13-ти,и скорее правда в этом есть,но по понятным причинам это все быстро "затерлось",чтобы не раздувать панику /и в первую очередь среди европейцев/
Вибухів було 4, а не 9, 12, 13 як інформують деякі некомпетентні ЗМІ.
Я почему-то склонен верить как раз СМИ, чем нашему центру пропаганды... Пока у нас в области у "руля" будет Бутковский - правды никто не узнает...
Простой пример с количеством пожаров.
Вірити деяким ЗМІ - це все одно що вірити торговкам на ринку.
Ще раз наголошую - вибухів було 4. Це офіційна інформація оперативно-слідчої групи, головою якої є Генеральний прокурор України державний радник юстиції України В.П. Пшонка.
Вот как раз во время взрывов этих оперативно-слідчих и небыло на месте.А знакомые по телефону рассказывают совсем другое.Да и ,действительно,верить оф.сводкам мы уже отвыкли.Сплошная ложь.Кругом все гладко,экономика растет,ВВП скоро переплюнет развитые страны,а в реальности....Кто находится в частях,а не в управах,тот поймет о чем я.
кто с Днепра, пролейте свет кому верить ....
Ще раз наголошую - вибухів було 4. Це офіційна інформація оперативно-слідчої групи, головою якої є Генеральний прокурор України державний радник юстиції України В.П. Пшонка.
Давайте без "авторитетных" фамилий, а то можем заплыть не в ту сторону (в интернете для раздумья море информации о личностях)
кто с Днепра, пролейте свет кому верить ....
Не тому что официально - точно.
Ура свершилось маразм наших царей руководителей достиг своего апагея. Подскажите это везде так или только у нас в Кировоградском гарнизоне. Нас уже заставляют РЕПЕТИРОВАТЬ ХЛОПАТЬ И КРИЧАТЬ НА ПЛОЩАДИ ВО ВРЕМЯ ПРЕДСТОЯЩЕГО КОНЦЕРТА РУСЛАНЫ.
АМ. как Вы на это смотрите и думаете? И это в свое время!!!!!!!!!!
Случайно попал на общеобразовательный сайт - посетите, там много ответов есть, в том числе на те вопросы на которые не желает отвечать наш АМ .
Уважаемый АМ. Приказы №719 и 720 вызывают подозрение на действия в Днепропетровске как 11 сентября в США. Прокоментируйте
Уважаемый АМ. Приказы №719 и 720 вызывают подозрение
Про що Ви хочете сказати? Що МНС зорганізувало серії вибухів у Дніпропетровську? Ви думаєте, про що Ви говорите? Я не буду кометувати ці нісенітниці, більше схожі на марення душевнохворого
Для получения по Днепру ответа похожего на правду необходимо подождать как минимум лет 10-ть. Грязные политиканы. Людей жаль. Особенно детишек. Куда мы катимся? Да еще и эти оптимизаторы. Каждый час все хуже й хуже. Больно одно что какая то тварь спасая свою шкурчонку подняла руку на простых людей. Но мне кажется это не теракты а грязные политиканы и новаторы набрались передового опыта у западных и американских друзей и товарищей.
Про що Ви хочете сказати? Що МНС зорганізувало серії вибухів у Дніпропетровську? Ви думаєте, про що Ви говорите? Я не буду кометувати ці нісенітниці, більше схожі на марення душевнохворого
Эти документы во всех странах имеют место после случившегося а не за 20 часов до взрыва. И еще не надо путать МНС (потому что это мы простые пожарные в рваных лохмотьях и скоро на коннобочечном ходу) і оленів до і після (ні одного чоловіка який буде своїми руками розгрібать той мотлох на випадок теракту там не вказано). Я не бачив сьогодні ні наодному телеканалі генерала з запотілим чолом протидіючого тероризму. Зато медалів начіпляють як на новорічну ялинку.
Получается одно ко всему -хотели подмутить и опа.
А чому цих наказів не було у лютому або березні, а саме у кінці квітня це дуже підозріло. І це не марення душевнохворого а факти, які необхідно превірити.
(Наказ МНС України № 720 від 25.04.2012
Збільшити особам начальницького складу апарату МНС, які виконують спеціальні завдання, пов’язані з антитерористичною діяльністю, надбавку за виконання особливо важливих завдань під час проходження служби у таких відсотках до посадового окладу з урахуванням окладу за спеціальним званням та надбавки за вислугу років:),це б не було підозрілим якби добавили не тільки начальницькому складу а й усім іншим особам МНС, простим пожежним та рятувальникам які дійсно надають допомогу, а їм дуля з маком тому що вони, як ви сказали душевнохворі.
Что значит заставляют. Да на фиг посылай тех кто заставляет. А ж...пу их не поцеловать?
не ну это само сабой, просто такой тупости неожидал от наших царей.
Вы здесь » --= СЛУЖБА 101 - наша служба !!! =-- » Предложения по усовершенствованию системы МЧС » Питання до "Апарату Міністра", продовжуємо....