А що по новим штатам
Питання до "Апарату Міністра", продовжуємо....
Сообщений 151 страница 180 из 954
Поделиться15222-03-2012 18:55:38
Так, іде реформа МНС і МВС.
Апарат Міністра, не потрібно розкидатися такими фразами. Ніякої реформи немає. Те, ви що тасуєте туди-сюди керівний склад МНС, це не реформа. Зайдіть в першу -ліпшу пожежну частину і спитайте в першого-ліпшого пожежного , чи відчув він на собі ці так звані "реформи"? Адже це саме він, пожежний, і є МНС. Не полковники в кабінетах і не керівництво обвішане нагородами , ні, вони не МНС, вони дармоїди на шиї цього пожежного, тому що саме він виконує головну функцію МНС: рятує та допомагає. А бути діловодом в затишному кабінеті та роздавати цінні вказівки тут особливого розуму не потрібно. А цей пожежний обутий і вдітий за свій кошт, обложений податтю бізнесменами (точніше, бандюками) від МНС, і в якого зарплатня не підвищувалася з 2008 року! Ні на копійку! І ви тут розповідаєте про "реформи"?
Поделиться15322-03-2012 19:16:40
Правильно написано, только шрифтик побольше нужно выбрать - моГет не заметить:
"Апарат Міністра, не потрібно розкидатися такими фразами. Ніякої реформи немає. Те, ви що тасуєте туди-сюди керівний склад МНС, це не реформа. Зайдіть в першу -ліпшу пожежну частину і спитайте в першого-ліпшого пожежного , чи відчув він на собі ці так звані "реформи"? Адже це саме він, пожежний, і є МНС. Не полковники в кабінетах і не керівництво обвішане нагородами , ні, вони не МНС, вони дармоїди на шиї цього пожежного, тому що саме він виконує головну функцію МНС: рятує та допомагає. А бути діловодом в затишному кабінеті та роздавати цінні вказівки тут особливого розуму не потрібно. А цей пожежний обутий і вдітий за свій кошт, обложений податтю бізнесменами (точніше, бандюками) від МНС, і в якого зарплатня не підвищувалася з 2008 року! Ні на копійку! І ви тут розповідаєте про "реформи"?"
Отредактировано Писарский Максим (22-03-2012 19:17:39)
Поделиться15422-03-2012 20:38:38
Шановні колеги, щоб уникнути поширення чуток та домислів, наголошую ще раз: - рішення щодо отпимізації, ліквідації, реорганізації центральних органів виконавчої влади приймає виключно Президент України.
Так, іде реформа МНС і МВС. Але - на даному етапі кожне відомство реформується окремо і приводить до ладу свою власну систему. Коли матимемо позицію Президента - тоді керівники рівня Територіальних управлінь та нижчих рівнів можуть говорити про рух до об'єднання МНС і МВС. Позиція Міністра всім відома, але він не раз зазначав, що це можливо тільки після побудови ефективного правоохоронного відомства европейського зразка на базі МВС, та реорганізації МНС у ефективний державний орган з реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та рятувальної справи.
А.М., я уже задовбався вас просити щоб скинули нові штати після вашої ДЕБІЛЬНОЇ, БЕЗГОЛОВОЇ, ІДІОТСЬКОЇ других слів немає реформи так званої отпимізації, ліквідації, реорганізації. Щоб ми могли оцінити що ви там натворили , тому що підгрібати гавно після вас прийдеться нам. Я не можу зрозуміти одного, як можна ламати коли не знаєш що потрібно будувати , це можливо тілки в МНС з нашим ДУЖЕ ДУЖЕ РОЗУМНИМ РОЗУМНИМ керівництвом. Жду відповіді по новим штатам , а вони у вас є
Поделиться15522-03-2012 22:05:29
Я не буду обіцяти підвищення грошового забезпечення, скажу тільки що робота у цьому напрямку іде повним ходом
А начальник Крымской инспекции "порадовал", что с апреля зарплате вообще гаплык ожидается, кто ж из вас врет? Хотя, понятно, правильнее бы спросить "кто чаще"?
Поделиться15622-03-2012 22:53:31
А начальник Крымской инспекции "порадовал", что с апреля зарплате вообще гаплык
Це дуже цікаво. А як саме він мотивував такі перспективи?
Поделиться15722-03-2012 23:04:04
Апарат Министра сказав (це всі його слова ) - Коли матимемо позицію Президента, Позиція Міністра всім відома,тоді керівники рівня Територіальних управлінь та нижчих рівнів можуть приводить рішення до об'єднання МНС і МВС - ефективного правоохоронного відомства европейського зразка на базі МВС, та реорганізації МНС у ефективний державний орган з реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та рятувальної справи.
Реорганізації МНС у ефективний державний орган з реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та рятувальної справи - у 2011 році цей орган порубали на пятаки, що далі
Поделиться15822-03-2012 23:05:27
А.М. жду ваших відповідей на питання
Поделиться15922-03-2012 23:08:35
А.М. як вас в Києві найти хотів би зустрітися , так хочеться подивитись вам в очі і багато вам сказати про ваші реформи, достали дальше нікуди.
Поделиться16022-03-2012 23:17:27
шановний АМ ну то як на рахунок листа розяснення?
Поделиться16122-03-2012 23:18:25
А.М. як вас в Києві найти хотів би зустрітися , так хочеться подивитись вам в очі і багато вам сказати про ваші реформи, достали дальше нікуди.
Якщо у Вас будуть конкретні питання у сфері моєї компетенції - я Вам дам номер свого мобільного. Якщо Вам відомі факти зловживань, правопорушень, злочинів, перевищень влади та службових повонважень - будь-ласка, звертайтеся негайно.
Поделиться16222-03-2012 23:21:36
шановний АМ ну то як на рахунок листа розяснення?
Я спробую його знайти у вхідній кореспонденції, що надходила до МНС у 2010 році. Якщо не знайду, то можна спробувати через Мінсоцполітики.
Поделиться16322-03-2012 23:24:11
Якщо у Вас будуть конкретні питання у сфері моєї компетенції - я Вам дам номер свого мобільного. Якщо Вам відомі факти зловживань, правопорушень, злочинів, перевищень влади та службових повонважень - будь-ласка, звертайтеся негайно.
Будь ласка точніше про вашу компетенцію, а то буває ми задаємо питання а ви у них не компетентні.
Я вам задав просте питання а ви так розпливчасто та невпевненно на нього відповіли.
Назва вулиці-
номер будинку -
номер кабінету -
посада - якщо хочете то можна і П.І,Б
Поделиться16422-03-2012 23:26:22
Я спробую його знайти у вхідній кореспонденції, що надходила до МНС у 2010 році. Якщо не знайду, то можна спробувати через Мінсоцполітики.
Ну спробуйте будь-ласка, хто ж як не ви
Поделиться16522-03-2012 23:28:14
Якщо Вам відомі факти зловживань, правопорушень, злочинів, перевищень влади та службових повонважень - будь-ласка, звертайтеся негайно.
Я вам на це скажу одне - це всі хто готовив вашу псевдореформа , оці всі порушення шукайте у себе і знайдете
Поделиться16622-03-2012 23:41:15
Адресу Міністерства Ви напевне знаєте, а все інше є інформацією для службового користування. Якщо у Вас будуть конкретні факти і бажання - то ми зустрінемось у МНС коли у мене буде час.
Поделиться16723-03-2012 08:13:50
Адресу Міністерства Ви напевне знаєте, а все інше є інформацією для службового користування. Якщо у Вас будуть конкретні факти і бажання - то ми зустрінемось у МНС коли у мене буде час.
Цим все скзано, Куди мені простому до вас орлів, які не літають а гори об..........ь
Поделиться16823-03-2012 09:02:49
Мені відомі такі факти, і я Вам про них вже писав тут, в рамках цього форуму, однак нічого зроблено не було. Чи ви реагуєте лиша на дзівнок на мобільний т елефон? Тоді з радістю Вам зателефоную, лишень номер дайте.
Поделиться16923-03-2012 09:24:15
Если после звонка конечно не будет так,что правопорушення будут искать у заявителя и только, то идея А.М. хорошая, как по мне. Хотя по-человечески, уважаемый А.М., Вам надо заслужить авторитет и тогда звонков будет завались.
Отредактировано fire (23-03-2012 09:24:57)
Поделиться17023-03-2012 09:30:42
хетт написал(а):
А начальник Крымской инспекции "порадовал", что с апреля зарплате вообще гаплык
Це дуже цікаво. А як саме він мотивував такі перспективи?
мотивировал финансированием только на 80% .
Поделиться17123-03-2012 09:36:26
мотивировал финансированием только на 80% .
В зв"язку з реформой таке фінансування тільки в районних відділах та частинах. В мінстерстві та ГТУ там усі 100
Поделиться17223-03-2012 11:41:01
Якщо Вам відомі факти зловживань, правопорушень, злочинів, перевищень влади та службових повонважень - будь-ласка, звертайтеся негайно.
как минимум слив инфы по местам и разборы по полной(и как следствие увольнение заявившего),как максимум приезжают (мальчики ,празднующие проф.праздник весной)и тягают заявившего человека.тогда получают пи....ы все,но заявивший виноватее всех и увольняется все равно или его с треском увольняют.
Поделиться17423-03-2012 11:59:56
я искренне благодарен вам А.М.за то,что после каждого оставленного мной поста, в вашей теме.у меня, или отключается антивирус -сам,или в ядре браузера несовместимые ошибки,или слетает нафиг операционная система.с помощью вашей темы ,глядишь и продвинутым юзером стану,научусь пользоваться компом ,в конце концов.
--- по слухам (а чего это слухи в разных гарнизонах одинаковые?)к ментам мы все -таки перейдем ,осенью,самое позднее декабрь месяц.и офицерская форма будет нового образца.
----насчет различных сборов денег, вы так и не ответили.а говорили разберетесь.что, деньги-табу?
----вчера вызвали в управу, в отдел кадров-расписаться в бумаге.на мой вопрос -что за бумага .ответ-уведомление о возможном увольнении через два месяца.А.М. вы тут тельняху на груди рвали -ни один сотрудник не будет уволен.тем более простой-а я простой.кроме меня еще несколько человек(.успокаивая обьяснили-была управа,а стало Т.У. все бумаги переименовываются и должностя называться будут тоже по-другому,работайте как работали).не верю таким хитрым раскладам.
Поделиться17523-03-2012 12:11:03
.ответ-уведомление о возможном увольнении через два месяца.А.М. вы тут тельняху на груди рвали -ни один сотрудник не будет уволен.тем более простой-а я простой.кроме меня еще несколько человек(.успокаивая обьяснили-была управа,а стало Т.У. все бумаги переименовываются и должностя называться будут тоже по-другому,работайте как работали).не верю таким хитрым раскладам.
Не о возможном а точном увольнении. При ликвидации предприятия, организации ликвидируются долги, обязательства ну вобщем все, а сотрудники пишут заявления о приеме на работу в другую организацию, которая вам еще ничего не должна ничего не обещала и начальник решает брать вас дальше или нет на работу вот такая котовасия, а вы думайте и делайте выводы
Отредактировано Александр 45 (23-03-2012 12:11:58)
Поделиться17623-03-2012 12:39:49
Всё что было при "переходе" в МЧС! Заявление формы: просю принять меня на работу и т.д и т.п. А штаты скорее всего уже для мвдшных подразделений... Если это так,то всё мы будем там гораздо раньше чем ожидается...
Поделиться17723-03-2012 14:15:13
может у кого-то есть знакомые в МВД!!! Они может что-то знают о нашем совместном существовании
Поделиться17823-03-2012 15:08:17
Не о возможном а точном увольнении. При ликвидации предприятия, организации ликвидируются долги, обязательства ну вобщем все, а сотрудники пишут заявления о приеме на работу в другую организацию, которая вам еще ничего не должна ничего не обещала и начальник решает брать вас дальше или нет на работу вот такая котовасия, а вы думайте и делайте выводы
Ты ,наверное, прав в части ликвидации долгов и обязательсв. Но скорее всего увольнять из-за этого никого не будут. Людей и так меньше и меньше работает в караулах. И от части уменьшение количества людей происходит из-за того, что при приеме на работу (особенно в глубинке)есть тенденция принимать "заряженных" работников, которые принесут для трудоустройства в кратчайшие сроки от 2 и более своих будущих зарплат. Та и дальше все вопросы будут решать таким образом. А таких не много. Ведь работать физически, а иногда и умственно "заряженные" не хотят. А те у кого есть желание работать за 2000 работать не будут. За такие деньги, зачастую работаю либо по нужде (когда деваться не куда) либо от не фиг делать и лишь бы пристроится.
Так вот, а на счет ликвидации долгов и обязательств перед другими юр. лицами это уже было. Так делали комерсы. И, наверное, сейчас делают. Ликвидировали одно юр.лицо или объявили банкротом, а после чего или одновременно на этом же месте создали другое. Иногда с целью попасть под льготное налогообложение, а иногда, чтобы спулить долги. Мол у нас сейчас фирма2, а должна вам фирма1. То есть фирма1 исполняет роль прокладки между долгами хозяина фирмы2 или лицами, которым он должен. И, скорее всего, без крыши на верху это не делалось. Ну а учитывая, что в законодательном органе (да и не только) таких большинство, то можно предположить, что ликвидация проходит с целью если не ликвидации долгов и обязательств, но хотя бы с целью их отсрочки на неопределенный срок. Тем более, если учесть, что инспекцию, за счет которой покрывались расходы и не только, подчинили формально, не руководителям подразделений. Лишив их тем самым как второго источника дохода, так и казну с которой покрывались расходы на часть, включая бензин и коммунальные платежи. Государство, если и давало деньги на эти дела, то либо не в полном объеме, либо в полном, но с откатом. Короче говоря, парни, никто вам не расскажет, об истинных причинах изменений. Об этом можно только гадать. Тот же самый А.М., который может и знает причину, будет морозиться. Сами подумайте. Если один из членов банды будет много разговаривать, то что с ним сделают. Выгонят, наверное, как минимум. А как максимум - фантазии и фильмов у каждого достаточно. Могу предположить одно. Нам как не руководящему составу или руководящему низших слоев ни чем эти изменения не грозят. Руководитель без подчиненого - не руководитель.
Поделиться17923-03-2012 15:20:08
Так вот, а на счет ликвидации долгов и обязательств перед другими юр. лицами это уже было. Так делали комерсы. И, наверное, сейчас делают. Ликвидировали одно юр.лицо или объявили банкротом, а после чего или одновременно на этом же месте создали другое. Иногда с целью попасть под льготное налогообложение, а иногда, чтобы спулить долги. Мол у нас сейчас фирма2, а должна вам фирма1. То есть фирма1 исполняет роль прокладки между долгами хозяина фирмы2 или лицами, которым он должен. И, скорее всего, без крыши на верху это не делалось.
Я об этом и говорю, нами управляют комерсы.Кому надо МНС без денег а только дай дай дай никому , а кому надо Чернобыль с его миллионными поступлениями на десятилетия вперед конечно комерсам. Делать ничего ненадо а деньги платят на десятилетия вперед .А спасателей голых и ободраных можна отдать ментам пусть у них голова болит как их содержать. Но менты тоже не дураки, им подавай техногеннщиков это рычаг управления комерсами, а спасатели им и нахрен ненадо. Вот такая получается петрушка.
Поделиться18023-03-2012 16:10:59
Це вони чули по телевізору чи прочитали в інтенеті?
Отредактировано Апарат Міністра (Вчера 14:43:34)
http://www.unn.com.ua/ua/exclusive/6483 … .shufrich/
КИЇВ. 19 березня. УНН. Колишній міністр надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич вважає, що об’єднання Міністерства внутрішніх справ і Міністерства надзвичайних ситуацій є недоречним. Про це він сказав у коментарі УНН.
"Я вважаю, що це об’єднання є недоречним. У сьогоднішніх умовах, коли ми реально відчуваємо ті загрози, які несуть із собою і техногенна ситуація в Україні, і, безумовно, зміни клімату, нам треба навпаки посилювати сили МНС, а не фактично девалювати цю структуру", - переконаний Н.Шуфрич.
Як повідомляв УНН, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко сказав, що злиття Міністерства внутрішніх справ і надзвичайних ситуацій потрібне тоді, якщо воно піде на користь суспільству.
В.Захарченко нагадав, що нещодавно вони відвідували Польщу і дивилися, як там функціонує система внутрішніх справ. Там, за його словами, пожежна безпека і ще декілька служб знаходяться у відомстві МВС.
Нагадаємо, наприкінці 2011 року розпочато розробку концепції реформування Міністерства надзвичайних ситуацій, що у кінцевому підсумку передбачає його об’єднання з Міністерством внутрішніх справ. Ця робота стала логічним продовженням адміністративної реформи, започаткованої ще у 2010 році.
На сьогодні Міністерством юстиції вже розроблено проекти відповідного Указу Президента України, положення про реорганізоване МВС і Держнаглядпраці. Тепер ці документи мають пройти процедуру погодження з низкою зацікавлених міністерств і відомств. МНС також підготувало свої зауваження та пропозиції.
Джерело: УНН