скоро и на х.......й ни кого не пошлешь, на пожаре на ходу 1 водитель и командир отделения с пожарным(в лучшем случае), а должностных лиц если крупный пожар приезжают на 1 пожарного 5 командиров, даешь усиленный караул полковниками, подполковниками, майорами
Реформы в МЧС продолжение от 11.01.2013
Сообщений 931 страница 960 из 995
Поделиться93221-03-2013 11:08:13
Вам это ничего не напоминает?
— Вы же сами нам в прошлый раз говорили, — парирует Сидоряхин, — что рисовать красные линии нужно красным цветом. Вот, я записал себе даже.
Поделиться93321-03-2013 11:09:22
Вынули мозг, разложили по блюдечкам и стали есть, причмокивая и вообще выражая всяческое одобрение. Начальник Петрова, Недозайцев, предусмотрительно раздал присутствующим десертные ложечки. И началось.
Поделиться93421-03-2013 11:19:02
alex519
Чаще всего причиной иррационального поведения (в обычных ситуациях) лежит обычная глупость.
Нужно ли спорить с глупцом? Скорее всего нет, так как в процессе дискуссии он опустит вас до своего уровня, где победит на своей территории. Что же нужно делать?
Советы:
- Во первых, нужно оценить, что займет больше времени — сделать как просят или доказать свою правоту? Лучше сделать как просят, так как второе - это пустая трата времени.
- Во-вторых, нужно попытаться максимально перевести все устные обсуждения в бумагу — делать summary встреч, все договоренности и компромисы фиксировать электронным письмом или в документации. Это, как минимум, заставит человека чуть более ответственно относиться к сказанному.
- Нужно оценить величину возможных прибылей и убытков в случае, когда вы все-таки решитесь закончить проект в условиях полной неопределенности и в случае, когда вы решите в середине проекта разорвать договор без получения оплаты.
Поделиться93521-03-2013 11:23:59
Но если вдруг на практике Вам поставили такую задачу, я например, знаю два варианта решения:
1.
2.
- Рассмотрим неевклидово пространство. Вопрос о 7 перпендикулярах отпадает.
- Половина background берем белым, половина- желтым. Рисуем красные линии. На желтом красное будет зеленым.
- Альфа-канал в 0.1 и красная прозрачная линия готова.
Можно и в евлидовом всё сделать — на плоскости (размерность = 2) можно провести 2 перпендикулярные линии в данной точке. В пространстве (размерность = 3) можно провести 3 перпендикулярные линии в данной точке. И т.п. до размерности = 7. То есть надо (минимум) 7-мерное евклидово пространство.
Поделиться93621-03-2013 11:40:08
Интересно, сможет ли инспекция Запорожской области "потянуть" на своих плечах двух генералов??????
Поделиться93721-03-2013 12:53:08
А где Гелебан И.И.?
Поделиться93821-03-2013 13:13:35
PUT_NIK
Огоооо. А это вообще к чему? При чем здесь Вооруженные силы Украины и ГСЧС? ГСЧС не входит в состав ВСУ - поверь, это правда.
Это не я сказал, это он сказал...............
Апарат Міністра написал(а):
Державна служба надзвичайних ситуацій рішенням Президента України входить до складу Міністерства оборони. Це поперше.
Поделиться93921-03-2013 13:22:01
для уточнения и для АМ
Пост 840
Державна служба надзвичайних ситуацій рішенням Президента України входить до складу Міністерства оборони. Це поперше.
Поделиться94021-03-2013 14:19:08
Шановний, не плутайте, ще раз Вам кажу, орган політичного та військового управління (Міністерство оборони) та власне військове формування (Збройні Сили).
Збройні Сили та Міністерство оборони - то РІЗНІ речі, то Вам незрозуміло?
Ось до речі переглядав тільки що зведення, і дуже був здивований. Із розділу "дещо про цікаве" - військовослужбовці поженого розрахунку окремої танкової бригади на Чернігівщині виїздили для ліквідації двох пожеж у населених пунктах Чернігівської області
http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua … p;id=28225
Завдяки оперативним діям військових вогнеборців 1-ї окремої танкової бригади 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокується у селищі Гончарівське, було ліквідовано дві пожежі у населених пунктах на Чернігівщині.
Як тільки на пульт чергового танкової бригади надійшов сигнал про виникнення пожежі в одному з житлових будинків у селі Козероги Чернігівського району, на місце події негайно було направлено черговий розрахунок пожежного взводу військової частини.
Військовим пожежникам вдалося швидко локалізувати епіцентр пожежі. За словами начальника служби пожежної безпеки (м. Чернігів) Північного територіального відділу пожежної безпеки підполковника Олександра Мерцалова, причиною пожежі стало порушення правил користування пічним опаленням житлової будівлі.
–Завдяки тому, що ми вчасно прибули на місце події, ніхто з людей не постраждав, будівлю, меблі та побутова техніка також не пошкоджені, - повідомив начальник служби пожежної безпеки танкової бригади капітан Олег Прохоренко.
Слід визнати, що на допомогу військовим вогнеборцям також прибув підрозділ державної пожежно-рятувальної частини Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області. Коли, завдяки спільним зусиллям пожежу вдалося майже погасити, капітан Олег Прохоренко отримав ще один сигнал від чергового частини про пожежу у селищі Смолин: сталося загоряння електричного дроту попід дахом житлової будівлі вісімдесятитрьохрічної мешканки села Надії К. повідомили її сусіди.
- Існувала реальна загроза життю жінки, - розповів офіцер Олег Прохоренко. – Тому мною було прийнято рішення - негайно відбути разом з пожежним розрахунком за вказаною адресою.
Прибувши на місце події, військовики зуміли знеструмити житлову будівлю та за десять хвилин пожежу було локалізовано. Відтак полум’я суттєвих пошкоджень будівлі не завдало.
За словами військових, літня жінка навіть не здогадувалася, що її будівля у небезпеці: про це вона довідалася лише тоді, коли її рятівники вже поверталися до військової частини.
Отредактировано Апарат Міністра (21-03-2013 14:20:46)
Поделиться94121-03-2013 14:22:55
А где Гелебан И.И.?
В Одессе, снова вернулся домой!!
Поделиться94221-03-2013 14:38:07
Міністр оборони України Павло Лебедєв: “Військовослужбовцям, яким не підвищено грошове забезпечення у попередні періоди, воно збільшуватиметься поетапно – з першого квітня цього року”
| 21.03.2013 | |09:02|
Про це під час зустрічі з військовослужбовцями Вінницького гарнізону повідомив Міністр оборони України Павло Лебедєв.
– Військовослужбовцям, яким не підвищено грошове забезпечення у попередні періоди, воно збільшиться поетапно – з першого квітня 2013 року і до першого липня наступного, 2014 року. Тобто за рік і 4 місяці відбудеться подвійне збільшення грошового забезпечення, – констатував Міністр оборони.
Міністр оборони також повідомив, що він дав вказівку підготувати проект розпорядження щодо матеріального заохочення відмінників бойової підготовки. Це буде стосуватися усіх видів Збройних Сил України.
А що там з підвищенням з/п у ДСНС???
Отредактировано C09211 (21-03-2013 14:38:50)
Поделиться94321-03-2013 14:54:46
А що там з підвищенням з/п у ДСНС???
Згідно постанови КМУ № 161 від 13.03.2013 р. грошове забезпечення (максимальний розмір щомісячної грошової винагороди) буде збільшено особам начальницького складу, які проходять службу на посадах льотного складу підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Іншим особам рядового та начальницького складу ДСНС України збільшення грошового забезпечення нажаль не передбачено. Міністерство фінансів не погодило план поетапного збільшення грошового забезпечення для рятувальників за схемою, що затверджена для військослужбовців ЗСУ постановою № 161 від 13.03.2013 р.
Отредактировано Апарат Міністра (21-03-2013 14:59:19)
Поделиться94421-03-2013 15:05:42
Завдяки оперативним діям військових вогнеборців 1-ї окремої танкової бригади 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокується у селищі Гончарівське, було ліквідовано дві пожежі у населених пунктах на Чернігівщині.
–Завдяки тому, що ми вчасно прибули на місце події, ніхто з людей не постраждав, будівлю, меблі та побутова техніка також не пошкоджені, - повідомив начальник служби пожежної безпеки танкової бригади капітан Олег Прохоренко.
Слід визнати, що на допомогу військовим вогнеборцям також прибув підрозділ державної пожежно-рятувальної части
Прибувши на місце події, військовики зуміли знеструмити житлову будівлю та за десять хвилин пожежу було локалізовано. Відтак полум’я суттєвих пошкоджень будівлі не завдало.
Отредактировано Апарат Міністра (Сегодня 14:20:46)
Снова пришли к перетягиванию одеял. Были с ментами, участвовали в обысках, раскрывали преступления, ловили наркоманов.
Теперь, вот будем соревноваться с военными пожарными подразделениями. Кто первый на пожар приедет, кто больше потушит, больше спасет. У нас такой номер не пройдет, до ближайшей воинской части 100 км. Так что по любому мы первые будем на месте. Повторюсь -ДЕБИЛИЗМ дебильных руководителей!!!
Отредактировано Shift (21-03-2013 15:06:21)
Поделиться94521-03-2013 15:12:32
Іншим особам рядового та начальницького складу ДСНС України збільшення грошового забезпечення нажаль не передбачено. Міністерство фінансів не погодило план поетапного збільшення грошового забезпечення для рятувальників за схемою, що затверджена для військослужбовців ЗСУ постановою № 161 від 13.03.2013 р.
от і дореформувались...... за останніх 13 років реформуємо пожежну хорону і дореформувались що на даний час в прибиральниці вільнонайманолї посадовий оклад 1150 грн а в пожежного 545 а начальника частини 1000 грн..... а штат управління 10 років тому був 25 чол + підрозділи забезпечення 40 чол а тепер штат управління після всіх реформ приблизно 180 чоловік + підрозділи забезпечення 90 чоловік а в частинах як 10 років тому було 9 чол в караулі і так залишилось...... то куди ми котимось дальше рехформатори........
Поделиться94621-03-2013 15:28:49
Я х...ею просто:
МО - на тебе зарплату под штуку у.е за поддержание боевой готовности (без военных действий и прочей лабуды).
МЧС или (ДСНС) 2000 +/- пару сотен за кучу головняков (спасти, потушить, обезвредить, снять, поставить, спилить, погрузить, выташить........)
на верху все "по понятиям" но без понятий
Поделиться94721-03-2013 15:34:07
Я х...ею просто:МО - на тебе зарплату под штуку у.е за поддержание боевой готовности (без военных действий и прочей лабуды). МЧС или (ДСНС) 2000 +/- пару сотен за кучу головняков (спасти, потушить, обезвредить, снять, поставить, спилить, погрузить, выташить........) на верху все "по понятиям" но без понятий
подержую полностью, пи..............................си
Поделиться94821-03-2013 15:34:17
Міністерство фінансів не погодило план поетапного збільшення грошового забезпечення для рятувальників за схемою, що затверджена для військослужбовців ЗСУ постановою № 161 від 13.03.2013 р.
А вот интересно и чем это они руководствовались при "не погодженні"?
Поделиться94921-03-2013 15:40:58
А вот интересно и чем это они руководствовались при "не погодженні"?
такі спеціалісти погоджували що немогли доказатим спеціалістам які погоджують що ДСНС птрібно підвищувати зарплату , або думаю що ті які погоджували поняття немають що таке ДСНС....
Поделиться95021-03-2013 16:05:37
Зі своїх джерел можу сказати, що основна причина - пріоритети зараз віддано саме Збройним Силам, для максимального комплектування контрактниками. Тож і спрямовано відповідні бюджетні кошти на виплату їм підвищеного грошового забезпечення.
На підвищення грошового забезпечення військовослужбовцям та особам рядового і начальницького складу інших військових формувань, правоохоронних органів та Державної служби надзвичайних ситуацій просто немає коштів. Тож ці підвищення у поточному році поки що не передбачені.
Мені дуже шкода, якщо чесно. Як кажуть у Мукачеві - не все відти вітер віє, звідко го треба.
Поделиться95121-03-2013 16:06:54
пи________сы
Поделиться95221-03-2013 16:31:18
Мені дуже шкода, якщо чесно. Як кажуть у Мукачеві - не все відти вітер віє, звідко го треба.
Реально нас покинуть собрались???
Раньше бы Вы написали - стойко переносить все тяготы и лишения... "покращення вже не за горами"... и т.д.
Поделиться95321-03-2013 16:43:38
Зі своїх джерел можу сказати, що основна причина - пріоритети зараз віддано саме Збройним Силам, для максимального комплектування контрактниками. Тож і спрямовано відповідні бюджетні кошти на виплату їм підвищеного грошового забезпечення.
На підвищення грошового забезпечення військовослужбовцям та особам рядового і начальницького складу інших військових формувань, правоохоронних органів та Державної служби надзвичайних ситуацій просто немає коштів. Тож ці підвищення у поточному році поки що не передбачені.
шановний А.М. мені так як і всім працівникам колишнього МНС та ДІТБ по фі.........г звідки дує вітер у Мукачево, але сімї годувати потрібно зараз знають всі, а те що ви шановні не в змозі відстояти щоб ваші підлегі отримували достійну заробітну платню то це значить, що вам всерімно. А те що Ви розповідаєте тут на форумі значить, що ви посто вішаєте всім макарони на вуха.
нехай вибачать мене всі інші хто прочитає це повідомлення, та повідомлять в чому я помилився.
Поделиться95421-03-2013 16:43:43
Мені дуже шкода, якщо чесно. Як кажуть у Мукачеві - не все відти вітер віє, зв
да что то как то сильно откровенно вы это сказали, что изменилось??
Поделиться95521-03-2013 16:45:34
извините все за ошибки
Поделиться95621-03-2013 16:53:41
МО, МВС, Прокуратура,суд спецнази різні їм - піднімають бо вони порібні владі, а ми пофігу Януковичу Азарову і всім решту.
Поделиться95721-03-2013 16:53:58
нехай вибачать мене всі інші хто прочитає це повідомлення, та повідомлять в чому я помилився.
ошибаетась вы уважаемый в том что не АМ делит гос бюджет, кому дать а кому не дать, его туда и близко не подпустят.. с таким раскладом можно на любого начкара или нач. части сказать что ты не добиваешься новой формы, бенза и т.д. и тебе типа побарабану, безразлично на нас совсем другим людям((((
Поделиться95821-03-2013 16:55:46
подержую полностью, пи..............................си
теперь точно нужно увольняться!
Поделиться95921-03-2013 17:10:59
„ 20” березня 2013 року № 17-1/427 М. Болотських
Про вжиття додаткових заходів реагування
у зв’язку із погіршенням погодних умов
Дії органів і підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій високо оцінено Прем’єр-міністром України Миколою Яновичем Азаровим, що зобов’язує нас у подальшому виконувати завдання щодо захисту населення і територій на такому ж високому професійному рівні.
Как выяснилось все просто - продолжайте в том же духе. А ми, де державна підтримка?
Поделиться96021-03-2013 17:12:32
Шановний, не плутайте, ще раз Вам кажу, орган політичного та військового управління (Міністерство оборони) та власне військове формування (Збройні Сили).
Збройні Сили та Міністерство оборони - то РІЗНІ речі, то Вам незрозуміло?
Не я писал про "склад Збройних сил"............................