за відсутності складу злочину в його діях
а отдавать заведомо преступный приказ это уже благое дело?
--= СЛУЖБА 101 - наша служба !!! =-- |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » --= СЛУЖБА 101 - наша служба !!! =-- » Надзорно-профилактическая работа » Заборона перевірок
за відсутності складу злочину в його діях
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp … 3511=55650
А как Вам такой законопроект?
Лично мне - "тупой и ещё тупее"!
По-ходу в ВР проходит конкурс на самый тупой законопроект!
та не благе, а мінімум протиправне
та не благе, а мінімум протиправне
я ж грешным делом, в силу своей правовой безграмотности и неумению читать правоприменительные акты подумал что вы оправдываете "отдавателей" таких приказов...
Чи хтось мені хоче сказати що коли прийшла вказівка перевіряти БРСМ, статистику, агроформування то ви відмовились це робити?
А що, в ст. 6 ЗУ "Про основні засади ..." є підстава для проведення позапланової перевірки - "вказівка ДСНС", чи я помиляюсь?
Поважний, в таких випадках більшість підрозділів (там де є розумні хлопці) тільки звітують про виконання, бо ці вказівки є не законні. Всі це розуміють, маю на увазі на містах та в ГУ.
А що, в ст. 6 ЗУ "Про основні засади ..." є підстава для проведення позапланової перевірки - "вказівка ДСНС", чи я помиляюсь?
Поважний, в таких випадках більшість підрозділів (там де є розумні хлопці) тільки звітують про виконання, бо ці вказівки є не законні. Всі це розуміють, маю на увазі на містах та в ГУ.
У меня возникает такое чувство что моя задача со всеми спорить, но это в корне не верно. Если все это понимают как вы пишите, то почему даются указания на проведения проверок пляжей, обьектов с высокой степенью риска ну и т.д. Неужели только в нашей области проверяют (при этом выписывая все обязательные документы), а остальные как вы пишите тупо отписываются. Я очень сомневаюсь. Но судя по тем людям которые отписываются в данном топе все забивают на проверки и сидят на работе ничего не делая.
Но судя по тем людям которые отписываются в данном топе все забивают на проверки и сидят на работе ничего не делая.
Это сейчас самый правильный способ существования!
Вчера была коллегия замов по надзору в Столице.
Может че прояснили киевские боссы. В понедельник будем знать
то почему даются указания на проведения проверок пляжей, обьектов с высокой степенью риска ну и т.д.
Тому що в ДСНС України сидять танкісти, які дають безглузді та не законні вказівки. Ще раз повторюю, що для здійснення заходів державного нагляду (контролю) повинні бути законні підстави. Запам'ятайте, що вказівка та підстава це окремі речі.
Запам'ятайте, що вказівка та підстава це окремі речі.
Шановний, я працюю в системі МНС 21 рік не потрібно мені тут розказувати що і як трактувати. Мені тут не одна людина ще не відповіла що вона не виконує вказівки які прийшли зверху, а робити умний вигляд і оперувати цитатами з наказів да законів України всі вміють. Но чомусь всі ті протиріччя між керівними документами не заважає и не заважало до сих пір робити перевірки. І я чомусь сумніваюсь, що ви (якщо ви інспектор) не виконуєте ВКАЗІВКИ ДСНС.
Шановний, я працюю в системі МНС 21 рік не потрібно мені тут розказувати що і як трактувати. Мені тут не одна людина ще не відповіла що вона не виконує вказівки які прийшли зверху, а робити умний вигляд і оперувати цитатами з наказів да законів України всі вміють. Но чомусь всі ті протиріччя між керівними документами не заважає и не заважало до сих пір робити перевірки. І я чомусь сумніваюсь, що ви (якщо ви інспектор) не виконуєте ВКАЗІВКИ ДСНС.
Ух ти який дисціплінованій.....я не виконую тупих вказівок ДСНС і раджу це робити іншим..... бо за такі вказівки що дають можна і на нари загреміти, можна тупо о\с покласти....При цьому то вся гидота з Гончара вийде сухою із води....
я не виконую тупих вказівок ДСНС і раджу це робити іншим.....
Нам простіше, бо ми зі служби. Ми нічого не приносимо в кишені мужновладців, а скоріше навпаки. А от як що інспектор не виконає тупих вказівок, це зменшить чиїсь "прибутки". І це їм дуже не сподобається ))).
.я не виконую тупих вказівок ДСНС і раджу це робити іншим....
Если вас не затруднит назовите вашу должность, не гарнизон ни район, а тупо посаду.
Если вас не затруднит назовите вашу должность, не гарнизон ни район, а тупо посаду.
Затруднит.....долность далеко не рядовая....
Но чомусь всі ті протиріччя між керівними документами не заважає и не заважало до сих пір робити перевірки. І я чомусь сумніваюсь, що ви (якщо ви інспектор) не виконуєте ВКАЗІВКИ ДСНС.
Я не выполнял тупых и преступных указаний последние годы службы!
За это имел кучу претензий со стороны руководства. Но дальше претензий не шло по двум причинам: 1) в документации практически нельзя было подкопаться и "отжарить"; 2) извиняюсь за нескромность - не хотели терять квалифицированный инструмент который можно использовать для набивания карманов...
Да это было тяжело и не выгодно, а что делать - такова сэ-ля-ви!
Всем рекомендую
Я не выполнял тупых и преступных указаний последние годы службы!
Ну я склоняюсь к мысли что вы могли не выполнять план по страховке, подписка, ну там еще какие то непонятные указания но они носят скорее устный приказ и больше ложатся на плечи начальников РВ и главных инспекторов, которых потом чихвостят на все совещаниях (и их подставлять тоже не сильно хочется). Это я допускаю, можно пойти на принцип и отказаться это делать. Но я не верю и никто до сих пор мне не написал напрямую что вы отказываетесь проводить плановую проверку если на это есть соответствующий план график и приказ.
Затруднит.....долность далеко не рядовая....
Не рядовая должность которая меня интересует это инспекторский состав. Вы к ним относитесь. Именно те люди которые напрямую проверяют обьекты. Ответьте только да или нет?
Но я не верю и никто до сих пор мне не написал напрямую что вы отказываетесь проводить плановую проверку если на это есть соответствующий план график и приказ.
Так и было, и даже пришлось уйти из ГИТБ!
колеги, хто що думає з приводу реалізації нами положень статті 9 чинного Указу Президента України від 23 липня 1998 року N 817/98 "Про деякі заходи з дерегулювання підприємницької діяльності"?????
колеги, хто що думає з приводу реалізації нами положень статті 9 чинного Указу Президента України від 23 липня 1998 року N 817/98 "Про деякі заходи з дерегулювання підприємницької діяльності"?????
Это практиковалось ещё когда я был на службе.
И даже прокатывало...
А сейчас это вообще видимо будет фишка в свете сказанного главой гсучс в Донецткой области...
скажу блольше:
было даже несколько субъектов хоз. которые подали в суд на мчс после проверки.
не показали во время или до проверки свой договор, а потом варили воду что у них никто не поинтересовался...
скажу блольше:
было даже несколько субъектов хоз. которые подали в суд на мчс после проверки.
не показали во время или до проверки свой договор, а потом варили воду что у них никто не поинтересовался...
в світлі частини другої статті 8 Закону України від 05 квітня 2007 року N 877-V "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" (далі - Закон), та адміністративної відповідальності, передбаченої диспозицією абзацу четвертого частини першої статті 166-21 КУпАП, то ми, прийшовши на обєкт з посвідченням на проведення позапланової перевірки дотримання вимог пожежної безпеки, з підстав, передбачених частиною першою статті 6 Закону, зобовязані в першу чергу запитати про наявність у субєкта господарювання укладеного договору страхування цивільної відповідальності перед третіми особами стосовно відшкодування наслідків можливої шкоди....і при його наявності, попросити його копію, отримавши її сказати "до побачення", повернутись в підрозділ і написати рапорт про відсутність правових підстав для проведення позапланової перевірки, долучивши до нього копію договору
Отредактировано konstantin_01 (22-07-2015 23:34:12)
зобовязані в першу чергу запитати про наявність у субєкта господарювання укладеного договору страхування цивільної відповідальності перед третіми особами стосовно відшкодування наслідків можливої шкоди....
Где это написано?
в світлі частини другої статті 8 Закону України від 05 квітня 2007 року N 877-V "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" (далі - Закон), та адміністративної відповідальності, передбаченої диспозицією абзацу четвертого частини першої статті 166-21 КУпАП
Что-то довольно размыто - подробнее и яснее изложите свою мысль.
И к тому же никто не лишает СХ на защиту своих интересов и собственности, поэтому получив уведомление или прочитав план проверок на сайте, а так же по приходу инспектора ОН обязан предъявить полис или договор страхования!
А если своевременно не предъявил - это уже похоже на провокацию!
Где это написано?
1. частина друга статті 19 Конституції України - Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України;
2. частина друга статті 8 Закону України від 05 квітня 2007 року N 877-V "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" - Органи державного нагляду (контролю) та їх посадові особи під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) зобов'язані:
повно, об'єктивно та неупереджено здійснювати державний нагляд (контроль) у межах повноважень, передбачених законом;
дотримуватися ділової етики у взаємовідносинах із суб'єктами господарювання;
не втручатися і не перешкоджати здійсненню господарської діяльності під час здійснення заходів державного нагляду (контролю), якщо це не загрожує життю та здоров'ю людей, не спричиняє небезпеки виникнення техногенних ситуацій і пожеж;
забезпечувати нерозголошення комерційної таємниці суб'єкта господарювання, що стає доступною посадовим особам у ході здійснення державного нагляду (контролю);
ознайомити керівника суб'єкта господарювання або його заступника, або уповноважену ним особу з результатами державного нагляду (контролю) в строки, передбачені законом;
надавати суб'єкту господарювання консультаційну допомогу щодо здійснення державного нагляду (контролю).
дотримуватися встановлених законом принципів, вимог та порядку здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності; { Частину другу статті 8 доповнено абзацом восьмим згідно із Законом N 1600-VII ( 1600-18 ) від 22.07.2014 }
не перешкоджати праву суб’єктів господарювання на будь-який законний захист, у тому числі третіми особами; { Частину другу статті 8 доповнено абзацом дев'ятим згідно із Законом N 1600-VII ( 1600-18 ) від 22.07.2014 }
виконувати законні вимоги посадових осіб центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері розвитку підприємництва, щодо усунення порушень законодавства про державний нагляд (контроль) у сфері господарської діяльності; { Частину другу статті 8 доповнено абзацом десятим згідно із Законом N 1600-VII ( 1600-18 ) від 22.07.2014 }
подавати центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері розвитку підприємництва, достовірну інформацію, документи і матеріали про проведені заходи державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності; { Частину другу статті 8 доповнено абзацом одинадцятим згідно із Законом N 1600-VII ( 1600-18 ) від 22.07.2014 }
сприяти здійсненню посадовими особами центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері розвитку підприємництва, покладених на них повноважень. { Частину другу статті 8 доповнено абзацом дванадцятим згідно із Законом N 1600-VII ( 1600-18 ) від 22.07.2014 }
3. стаття 9 чинного Указу Президента України від 23 липня 1998 року N 817/98 "Про деякі заходи з дерегулювання підприємницької діяльності": Позапланові перевірки дотримання суб'єктами підприємницької діяльності пожежної безпеки не провадяться, якщо суб'єкт підприємницької діяльності уклав договір страхування цивільної відповідальності перед третіми особами стосовно відшкодування наслідків можливої шкоди. У такому разі шкода, завдана третім особам у зв'язку з порушенням суб'єктом підприємницької діяльності вимог пожежної безпеки, компенсується в повному обсязі страховою компанією.
И к тому же никто не лишает СХ на защиту своих интересов и собственности, поэтому получив уведомление или прочитав план проверок на сайте, а так же по приходу инспектора ОН обязан предъявить полис или договор страхования!
А если своевременно не предъявил - это уже похоже на провокацию!
в моєму повідомленні під № 654 мова йде про ПОЗАПЛАНОВІ перевірки
Отредактировано konstantin_01 (23-07-2015 22:38:26)
из всего написанного не прослежитвается требований к действиям инспектора по выявления договоров (полисов) страховки!
написанно много, но конкретики опять полный "НОЛЬ"!
в моєму повідомленні під № 654 мова йде про ПОЗАПЛАНОВІ перевірки
к чему вы ведёте?
из всего написанного не прослежитвается требований к действиям инспектора по выявления договоров (полисов) страховки!
написанно много, но конкретики опять полный "НОЛЬ"!
к чему вы ведёте?
для "поціновувача" конкретики - конкретне запитання:
повторюю, в моєму повідомленні під № 654 мова йде про ПОЗАПЛАНОВІ перевірки на підставі частини першої статті 6 Закону України "Про державний нагляд..."...та про умову, при якій вони не проводяться на підставі статті 9 Указу Президента № 817/98...причому тут ваші судження про ПЛАНОВІ перевірки на підставі повідомлень про їх проведення та про можливість субєкта господарювання також дізнатись про них з план-графіку, який повинен бути висвітлений на офіційному веб-сайті територіального органу ДСНС????
Отредактировано konstantin_01 (24-07-2015 01:02:03)
...причому тут ваші судження про ПЛАНОВІ перевірки на підставі повідомлень про їх проведення та про можливість субєкта господарювання також дізнатись про них з план-графіку, який повинен бути висвітлений на офіційному веб-сайті територіального органу ДСНС????
Отредактировано konstantin_01 (Сегодня 01:02:03)
Сам такой:
для мистера "очевидность" : а с чего вы взяли, что я говорил о плановых проверках?!? Где я об этом писал?
Или тут по принципу: не збрэшу, так выдумаю!
И зачем было спрашивать мнение форумчан, если уже есть убеждения? Для того чтобы навязывать бредоносные идеи и заражать вирусами "гсучс", "танков", "прикицевых положень" и "правозастосовчости"?
Отредактировано serega_m (24-07-2015 09:55:22)
для мистера "очевидность" : а с чего вы взяли, что я говорил о плановых проверках?!? Где я об этом писал?
И зачем было спрашивать мнение форумчан, если уже есть убеждения?
для того, щоб крім своєї позиції, дізнатись про думки інших користувачів форуму!!!....чи він не для цього створений???
serega_m написал(а):
serega_m написал(а):
о чём речь?
где ПЛАНОВЫЕ проверки?
что за ребусы опять?
Вы здесь » --= СЛУЖБА 101 - наша служба !!! =-- » Надзорно-профилактическая работа » Заборона перевірок