serega_m написал(а):не уж-то заднюю передачу втыкнули!!!
одне точно можу сказати - "грамотного" дурня включають, оскільки задню включати там не солідно
особливо розсмішив абзац четвертий так званого "розяснення" - там по ходу не розуміють, що дотримання норм законодавства з питань наявності ліцензій, повноти нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб, єдиного соціального внеску, відшкодування податку на додану вартість субєктами господарювання, що ввозять на митну територію України та/або виробляють та/або реалізують підакцизні товари ----- НЕ ВХОДИТЬ ДО ПРЕДМЕТУ ПЕРЕВІРОК, які проводяться ДСНС та її територіальними органами...
стосовно абзацу сьомого так званого "розяснення" - там по ходу також не розуміють, що посилання на пункт 2.2. Порядку проведення перевірок...затвердженого наказом МНС № 863 (далі - Порядок...), є абослютно необгрунтованим та протиправним, оскільки в порушення статтті 8 Конституції України та пункту 16 Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 р. № 731, ще з 17 серпня 2014 року він не відповідає чинним положенням частини другої статті 4 та частини першої статті 5 Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" від 05 квітня 2007 року N 877-V (далі - Закон)...
стосовно абзацу девятого так званого "розяснення" - це абсолютний "шедевр"...особливо його словосполучення "проведення комплексних планових заходів унеможливлюється"....тобто, з логіки ДСНС, нам необхідно прийти до висновку, що в звязку з тим, що там прийшли до шедеврального висновку, що "проведення комплексних планових заходів унеможливлюється", і вимоги щодо обовязковості їх проведення, за наявності підстав, передбачених частиною другою статті 4 Закону (Загальні вимоги до здійснення державного нагляду (контролю) - то фігня, то перевіряйте хлопці планово субєктів господарювання на підставі пункту 2.2. Порядку..., "відповідність" вимогам законодавства якого я навів вище, і нехай вас не турбує що все це відбуватиметься в порушення частини другої статті 19 Конституції України....тільки за адміністративну відповідальність, передбачену статтею 166-21 КУпАП, вони чомусь делікатно замовчали........навіщо такими недолугими "розясненнями" баламутити територіальні органи, я не розумію...