Вы ничего не слышали по этому поводу?
Я щас немножко в командировке, посему - ХЗ...
--= СЛУЖБА 101 - наша служба !!! =-- |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » --= СЛУЖБА 101 - наша служба !!! =-- » Предложения по усовершенствованию системы МЧС » Реформи ДСНС
Вы ничего не слышали по этому поводу?
Я щас немножко в командировке, посему - ХЗ...
Назад на 50 лет. За чей счет буржуйки ставить написать забыли или забили.
Про забезпечення
печами на твердому паливі
На виконання вимог Окремого доручення ДСНС України від 07.07.2014 № В-186 «Про складання планів заходів щодо заміщення імпортованого природного газу» та з метою підготовки до опалювального сезону в 2015 році,
ВИМАГАЮ:1. В термін до 2 жовтня 2014 року підрозділи які опалюються природнім газом, забезпечити наявність печей на твердому паливі (буржуйки) для опалення приміщень в зимовий період у мінімальній кількості 2-х штук.
2. Про виконання даної вказівки доповісти через відділ ресурсного забезпечення до 3 жовтня 2014 року на електронну пошту .
3. Нагадую про персональну відповідальність за виконання даної вказівки.
4. Контроль за виконанням залишаю за собою.Начальник Головного Управління
Отредактировано Витек ПДПЧ (03-10-2014 07:56:12)
Похоже,что "лед тронулся"
В МВД прогнозируют рассмотрение Кабмином законопроекта о реформировании милиции на следующей неделе
Советник министра внутренних дел Украины Зорян Шкиряк считает, что законопроект о реформировании Министерства внутренних дел будет рассмотрен Кабинетом министров на следующей неделе. Об этом он заявил на брифинге, передает корреспондент РБК-Украина.
"Он уже в Кабмине и на следующей неделе будет рассмотрен", - отметил Шкиряк.
Рівне, що з керівництвом?
Перший заступник Голови ДСНС України Анатолій Бойко представив колективу Служби порятунку Рівненщини начальника ГУ ДСНС України у Рівненській області
3 жовтня в актовій залі Головного управління ДСНС у Рівненській області перший заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Анатолій Бойко представив колективу Служби порятунку Рівненщини нового начальника ГУ ДСНС полковника служби цивільного захисту Сергія Крука, який до цього часу виконував обов’язки керівника обласного управління.
А вот и "первые ласточки":
Пропозиції
до проекту протокольного рішення наради керівництва МВС
від 07 жовтня 2014 року
Питання 1. Про стан готовності органів внутрішніх справ до забезпечення охорони громадського порядку та безпеки громадян під час позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року
1. ДГБ (Гриняк В.П.) підготувати листа до Кабінету Міністрів України з пропозицією надання відповідного доручення щодо додаткового виділення працівників податкової міліції Державної фіскальної служби України та працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій для забезпечення правопорядку під час позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.
для забезпечення правопорядку під час позачергових
Если милиционер может руководствоваться статьями 12,13,14,15 Закона Украины "Про Милицию", то пожарный - НЕТ! Что они там курят?
Отредактировано Marsel (07-10-2014 09:53:59)
Мабуть протокольне рішення готували "фахівці", які не бачили, що останні років з 10, на дільницях постійно чергували працівники ДСНС (МНС)...
Ну а "забезпечення правопорядку" це справжній перл!
Если милиционер может руководствоваться статьями 12,13,14,15 Закона Украины "Про Милицию", то пожарный - НЕТ!...
Не тарапитеся.... Недавно разговаривал с вашими из аппарата ДСНС: есть МНЕНИЕ руководства, что на отдельный контингент работников ДСНС НАДО распространить действие статей 15-15прим...
По-поводу формулировок - извиняюсь, но никто СПЕЦИАЛЬНО ради юридически правильной формулировки в ПРОТОКОЛЕ напрягаться не будет. Это не законодательный или нормативно-правовой акт...
И правда, можно подумать, кто-то не знает что только ДСНС вместе С МВС на участках и дежурило.... Даже медички с большими.... глазами отсутствовали;) (...ну еще "люди-в-черном" периодически мимо пробегали...")
Отредактировано 47654olegg (07-10-2014 22:22:32)
Если милиционер может руководствоваться статьями 12,13,14,15 Закона Украины "Про Милицию", то пожарный - НЕТ!...
Не тарапитеся.... Недавно разговаривал с вашими из аппарата ДСНС: есть МНЕНИЕ руководства, что на отдельный контингент работников ДСНС НАДО распространить действие статей 5-15прим... По-поводу формулировок - извиняюсь, но никто СПЕЦИАЛЬНО ради юридически правильной формулировки в ПРОТОКОЛЕ напрягаться не будет. Это не законодательный или нормативно-правовой акт...И правда, можно подумать, кто-то не знает что только ДСНС вместе С МВС на участках и дежурило.... Даже медички с большими.... глазами отсутствовали;) (...ну еще "люди-в-черном" периодически мимо пробегали...")
Хочу узаконить "волыну" - это мне поможет?
ХЗ, чем и как эта идея завершится... Табельный пестик - возможно, но личную волыну - вряд-ли... (если только вы не про резинку...)
ХЗ, чем и как эта идея завершится... Табельный пестик - возможно, но личную волыну - вряд-ли... (если только вы не про резинку...)
Пестик уже не актуально.
Мне дедуля "кулемета" завещал...
А сейчас он ОЧЕНЬ актуален. Всмысле - "кулемет".
Едь на донбасс вступай в ОРЛО или в ОРДО - и можешь узаконить даже ГРАД
Едь на донбасс вступай в ОРЛО или в ОРДО - и можешь узаконить даже ГРАД
Не.... Я в Украине живу.
Під будівлею ДСНС мітингували з вимогою люстрації
Люструвати керівництво Державної служби з надзвичайних ситуацій вимагали пікетувальники, які зранку прийшли до установи.
Чільника "надзвичайників" Сергія Бочковського хотіли кинути у сміттєвий бак. Однак до будівлі, де, на думку людей, перебував чиновник, мітингарів не пустили.
Близько 60-ти представників "Автомайдану", бізнесменів та колишніх працівників служби з надзвичайних ситуацій вигукували під стінами установи "Ганьба" та закликали до очищення структури від корупціонерів. Ляльку рятувальника зі світлиною керівника Держслужби Бочковського пікетувальники повісили. Також вимагали написати заяву про відставку від Олександра Максименка, який очолює Департамент з державного нагляду та контролю ДСНС.
Пікетувальники запевняють – у них є докази корупційної діяльності посадовців. "Максименко – начальник Департаменту служби з надзвичайних ситуацій – торгує місцями, заставляє замовників відмовлятись від послуг організацій, які не сплачують хабарі, щоб вони відмовлялись на користь тих організацій, які у нього є кишенькові, які з ним співпрацюють, які йому дивляться в рота", – каже один із активістів, підприємець Євген Фадєєв.
Сам Олександр Максименко у відповідь закликав дотримуватись законодавства: "Мабуть, треба розбиратись в законодавчому полі, я вважаю. Тому що так можна кожного люструвати. Треба на законодавчому рівні це питання вирішувати. Це моя особиста думка".
Вимоги мітингарів прес-служба "надзвичайників" обіцяла передати керівництву. "Ми зберемо нараду з цього приводу, він дуже адекватна, нормальна людина, приймемо якісь рішення. Я думаю – позитивні рішення", – запевнила керівник прес-служби ДСНС Наталія Бистра.
Директор Департаменту персоналу - Трофімчук Оксана Валеріївна
Люструвати керівництво Державної служби з надзвичайних ситуацій вимагали пікетувальники, які зранку прийшли до установи.
не понял финт с отданим чести полицаем?
Директор Департаменту персоналу - Трофімчук Оксана Валеріївна
Это что,на манеже все те же????
Trozenco
По состоянию здоровья. А как,... получается уже выздоровела?
Как вам проект Настанови по физо??? Блин,ни на что,кроме как содрать у вояк,ума не хватает.Хоть бы удосужились МЧСника в форме сфоткать,за текст я вообще молчу-полный плагиат.
3.2.6. Для проведення занять з фізичної підготовки встановлюються такі види форми одягу:
форма №1 – спортивна (плавки, труси, майка, тренувальний костюм, спортивне взуття). При проведенні занять на охайних трав’яних, піщаних або дерев’яних майданчиках за умов, що виключає пошкодження ніг, дозволяється займатися без взуття;
форма №2 – літня повсякденна або спеціальна форма одягу, без головного убору, з оголеним торсом, брюки, напівчеревики або черевики з високими берцями відповідно;
форма №3 – повсякденна або спеціальна форма одягу, у сорочці або кітелі (куртці) з розстебнутим на один верхній ґудзик, без головного убору і поясного ременя, напівчеревики або черевики з високими берцями;
форма №4 – повсякденна або спеціальна форма одягу, у сорочці або кітелі (куртці) з розстебнутим на один верхній ґудзик, з головним убором і ослабленим поясним ременем, напівчеревики або черевики з високими берцями;
форма №5 – повсякденна або спеціальна форма одягу, зимова, в пальто або куртці зимовій з розстебнутим на один верхній ґудзик коміром та ослабленим поясним ременем, напівчеревики або черевики з високими берцями;
форма №6 – спеціальний одяг для особового складу чергових караулів (змін) оперативно-рятувальної служби;
Интересно,на картинке к какому номеру формы одежди относится???Что-то я майку нигде не вижу.
Отредактировано Trozenco (10-10-2014 17:26:29)
Это что,на манеже все те же????
Напевно незамінний фахівець, куди ж там молодим...
Блин,ни на что,кроме как содрать у вояк,ума не хватает.Хоть бы удосужились МЧСника в форме сфоткать,за текст я вообще молчу-полный плагиат...
А что у МЧСовцев другая анатомия? Или вы хотите элементы боевого гопака в утренней зарядке?
Не исключено, что проект готовился еще в те времена, когда ДСНС координировалось через министра обороны... Логично - деньги на научно-исследовательскую работу по разработке настановы явно какой-то военный ВУЗ получил... Отсюда и военная форма...
Не исключено, что проект готовился еще в те времена, когда ДСНС координировалось через министра обороны...
НАСТАНОВА
з фізичної підготовки у Збройних Силах України
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністра оборони України
№ 865 від 30.12.2009 р.
А что у МЧСовцев другая анатомия?
Анатомия то одинаковая,хотя сюда и физиологию не мешало бы причислить,но вот задачи и функции "немного" отличаются,а отсюда и фунциональные возможности тренировки организма отличаются в корне.(как пример-нам марш-броски на 10км не нужны по роду деятельности)
Или вы хотите элементы боевого гопака в утренней зарядке?
а вот это-бред (утренняя зарядка).Нахрен она нужна раз в четверо суток,какой от нее толк? (кому она нужна,тот и дома до работы ее делает)
Блин,ни на что,кроме как содрать у вояк,ума не хватает.Хоть бы удосужились МЧСника в форме сфоткать,за текст я вообще молчу-полный плагиат...
А что у МЧСовцев другая анатомия? Или вы хотите элементы боевого гопака в утренней зарядке?
Не исключено, что проект готовился еще в те времена, когда ДСНС координировалось через министра обороны... Логично - деньги на научно-исследовательскую работу по разработке настановы явно какой-то военный ВУЗ получил... Отсюда и военная форма...
Все намного проще, ее разработали два дедушки танкиста которым влом напрягать извилину в прицепе как и другие приказы
Очільника "надзвичайників" Сергія Бочковського хотіли кинути у сміттєвий бак.
Ну это они розмахнулись, Голова то наш не из стройняшек
Анатомия то одинаковая,хотя сюда и физиологию не мешало бы причислить,но вот задачи и функции "немного" отличаются,а отсюда и фунциональные возможности тренировки организма отличаются в корне.(как пример-нам марш-броски на 10км не нужны по роду деятельности)
Скажем так, выносливость и нам не помешает, хотя о чем это я какие нахрен 10 км
а вот это-бред (утренняя зарядка).Нахрен она нужна раз в четверо суток,какой от нее толк? (кому она нужна,тот и дома до работы ее делает)
Да уж, я прям вижу этого бедного начальника караула, который в 6.00 прокричит: "Подъем, выходим на зарядку", и что он услышит в ответ Хотя где-то в далеком светлом будущем, хотелось бы видеть в рядах наших подразделений молодых, сильных, придерживающихся здорового образа жизни, занимающихся спортом сотрудников, тогда и утренняя зарядка наверное была бы в тему, ну а пока "маємо те що маємо".
Trozenco
По состоянию здоровья. А как,... получается уже выздоровела?
Наверное как и Юля Владимировна излечилась в чудо немецких докторов. Тем более что время было не только излечиться но и восстановиться
Скажем так, выносливость и нам не помешает
Действительно,особено в недалеком "завтра",когда прийдется до части толкать машину,у которой закончился бензин или банально "поломалась"
какие нахрен 10 км
А не скажите,коллега.Район выезда и побольше бывает,а значит толкать прийдется и более чем 10 км.Всетаки "танкисты" правильно разработали.Здесь и сила нужна и выносливоть и силовая выносливость.
Что-то я майку нигде не вижу
На первой картинке в майке.
Вы здесь » --= СЛУЖБА 101 - наша служба !!! =-- » Предложения по усовершенствованию системы МЧС » Реформи ДСНС