mafic написал(а):Получается что тоже самое кроме индексации(а это минус 1000грн).Может кто-то скинуть наказ или еще что-то где написано что должна быть индексация или нет
Наказ ДСНС України № 670 від 31.12.2015 "Про окремі питання грошового забезпечення осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту у 2016 році"...а в ньому є такий цікавий підпункт 1.1. Керівникам органів управління та підрозділів служби цивільного захисту здійснювати у 2016 році преміювання осіб рядового і начальницького складу (крім осіб, розмір щомісячного грошового забезпечення яких менше 3000 грн.) відповідно до їх особистого внеску в загальний результат служби у таких розмірах посадового окладу, окладу за спеціальним званням з урахуванням надбавок і доплат постійного характеру: старшого та середнього начальницького складу – 100 відсотків; рядового і молодшого начальницького складу – 150 відсотків.....і ніхто не звертає увагу на ключовий момент відповідно до їх особистого внеску в загальний результат служби....по простому кажучи, у кого розмір грошового забезпечення був, що меншим, що не набагато більшим 3000 грн., він буде більшим цієї суми, але НЕ обовязково зі 100 % чи 150 % преміюванням, оскільки за змістом наказу, відсоток преміювання прямо залежить від особистого внеску в загальний результат служби особи, яка преміюється щомісячно відповідним наказом керівника органу управління та підрозділу служби цивільного захисту......для прикладу, в грудні 2015 року я отримав грошове забезпечення в розмірі 2860 грн., а в січні 2016 року АЖ 3040 грн., відповідно мій особистий внесок в загальний результат служби керівником та головним бухгалтером був оцінений АЖ на суму в 40 грн, хоча дисциплінарні стягнення в грудні 2015 року, ні в січні 2016 року на мене накладались і подібні їм питання до мене також не виникали, принаймі офіційно, про що я б знав, як би вони були.....
а з приводу індексації, в наказі є цікавий підпункт 1.2. Керівникам органів управління та підрозділів служби цивільного захисту забезпечити, починаючи з січня 2016 року, за рахунок збільшення розміру щомісячної премії місячне нарахування грошового забезпечення особам рядового і начальницького складу у розмірі не менше 3000 грн. (з урахуванням індексації та без урахування компенсації прибуткового податку)....знову ж таки, зверніть увагу на положення забезпечити, починаючи з січня 2016 року, за рахунок збільшення розміру щомісячної премії, відповідно до якого НЕМАЄ ПРЯМОГО ОБОВЯЗКУ в керівників органів управління та підрозділів служби цивільного захисту, всім особам старшого та середнього начальницького складу, які отримували в грудні 2015 року менше 3000 грн., з січня 2016 року встановити премію рівно 100%, а особам рядового і молодшого начальницького складу – 150 %.....відповідно, керівники можуть робити це вибірково та поетапно стосовно одних осіб, починаючи в січні 2016 року з преміюванням їх в 40 %, і щомісячно збільшуючи її на 5 %, от і отримають вони свої 100% чи 150 % премії в грудні 2016 року + не забувайте за особистий внесок в загальний результат служби таких осіб, від якого прямо залежить відсоток преміювання....а когось і відразу можуть преміювати, що на 100 %, що на 150 %....так що висновок тут один, з таким наказом ДСНС України № 670 від 31.12.2015 і його багатогранним змістом, в 2016 році розмір грошового забезпечення осіб, що рядового і молодшого начальницького складу, що старшого та середнього начальницького складу, залежатиме лише від совісті керівників органів управління та підрозділів служби цивільного захисту і їх головних бухгалтерів...
Отредактировано konstantin_01 (24-01-2016 18:01:48)