Аппарат Министра: щось я не бачив у Міністерстві молодих ініціативних підполковників. Все більш полковники, да такі матері, що ніхто їх з цих місць не скине, ніякими реформами. Працюють лише молоді капітани та майори. А спеціалісти то які, через одного - професіонали своєї справи!!!! Наприклад, Бондаренко - все життя пропрацював у пожежній охороні, "таптал" сапоги, рятував людей, або приймав участь у розмінуванні, або керував повітряним судном. І вся грудь в орднеах і медалях!!!! А ще, є такий Бабенко, теж ще той "рятувальник", прямо-таки з великої літери!!!! І Міністр туди ж, і директор Департаменту авіації, та інші, їх багато, практично все Міністерство....А ти кажеж реформи. Перш за все, треба з себе починати, з апарата, щоб менш слали всіляких телеграм. Бо всі ті телеграми потім лягають на плечі рядових підрозділів, де не має таких посад, а все полягає лише на одну особу, зазвичай - на заступника зі служби. А своїми реформами Міністерство вже довело особовий склад до того, що лави МНС покинули кращі працівники, вони пішли на пенсію, а нові даже не мають навичок працювати. Та їх одразу ж на керівні посади, і тут вони починають "тупить". А приклад цьому - пожежі, які останнім часом виникли на великих об'єктах. Всі прекрасно знають, що об'єкти "тупи" спалили, при цьому проявивши героїзм. А спалили то, чому? Тому що ніхто не знає як правильно ліквідувати пожежі. І таких прикладів на сьогодення багато. Тому що все прогніло!!!! Я з кожним днем бачу все більш людей, які не бажають працювати в системі МНС. Залишаються лише ті, у яких пенсія вже не за горами, або "блатные", в кого велика підтримка впливових родичів. А вони усі лізуть одразу на керівні посади, бо простими працівниками вони не бажають працювати. Якщо я не правий, доведи зворотнє.