Я уже работаю 7лет старшим пожарным.
так получается , что с приходом нового начальника управления учебные отпуска , как бы сами собой пропали.
рапорта даже не принимаются к рассмотрению
я учусь не по проф направлению ( экономика ), но это не меняет сути проблемы
есть КЗОТ и его никто не отменял. По сути и приоритетности он стоит выше любых приказов и додатков любого министерства.
Вообщем к делу : в декабре этого года у меня защита диплома в моем ВУЗе.
согласно 216 статьи КЗоТа поскольку у ВУЗа 4 степень аккредитации я имею право на четыре месяца отпуска для подготовки дипломного проекта (с сохранением среднемесячной заработной платы) http://www.jobs.ua/kzot/part-14/article-228/ - статья 216 КЗоТ
Есть мысль воспользоваться этим правом. Прислать на имя начальника письмо с уведомлением и по закону он обязан в течении 10 календарных дней вынести решение.
В противном случае обратиться по сути данного дела с заявлением в прокуратуру. (Для справки: я все равно, рано или поздно , собрался увольняться с этой структуры , во всяком случае после такой затеи руководство любить меня больше не станет)
Уважаемые знатоки - внимание вопрос:
" Есть ли какие нибудь подводные камни в моей затее о которых я не знаю, другими словами, может ли МЧС в лице начальника управления найти юридически грамотную причину для "вежливого" отказа в моей пустяковой просьбе??"
А также Уважаемые Коллеги -- мне интересно любое Ваше мнение по сути моей затеи.
заранее спасибо
документы прилагаются:
(назва вищого навчального закладу)
ДОВIДКА-ВИКЛИК ДЛЯ ВИКОНАННЯ ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУ (РОБОТИ)
№ . від" " ________ 20 р.
Керівникові ._____________________________________________
(назва підприємства) Відповідно до "Положення про пільги для робiтників і службовцiв, які поєдну¬ють роботу з навчанням у навчальних закладах". Введення в дію Закову Укра¬їни "Про Відпуски" від 15 листопада 1996 р. із статті 216 КзоТ Украйни прошу Вас надати оплачувану додаткову відпустку для підготовки і захисту ди¬пломного проекту (робота) студентов вечірнього (заочного) навчан-ня
курсу_______________факультету________
тов.______________________________________.___________.______'._____ "
(прізвище, ім'я, по батькові)
на 4 міснщ, в період з " ___________20__. р_ по " "_______ 20__ р.
як такому ,що успішно виконує навчальний план.
М. П. Проректор (декан) ___________________
- (підпис) (прізвище, ініціали)
До відома керівництва підприємства (організації, установи).
Виписка з "Положення про пільги для робітників і службовців , яки поеднують робо¬ту з навчанням у навчальних закладах", введення в дію Законом України "Про відпуски" від 15 листопада 1996 року.
16. Робітникам і службовцям які навчаються за вечірньою і заочною формами на¬вчання у вищих навчальних закладах надаються додаткові відпустки із збереженням середньої заробітної плати:
на період підготовки і захисту дипломного проекту (роботи) у вищих навчальних за кладах— 4 місяці. .
Розмір заробітної плати , який зберігається на час відпусток , передбачених пунктом 16 цього Положення, визначається із розрахунку середньомісячної заробітної плати за останні 12 місяць для студентів вищих навчальних закладав.
21. Проїзд до місця • знаходження навчального закладу і наказ студентів вищих.....навчальних закладів які навчаються за заочною формою навчання на устано¬вчі заняття ... один раз на рік оплачується за рахунок підприємства , установи, організа¬ції, де вони працюють у розмірі 50 процентів вартості проiзду відповідним видом транс¬порту стосовно до порядку вставленого законодавством про службові відрядження.
У такому самому розмірі проводиться оплата проїзду для підготовки і захисту дип-пломного проекту.
КОПИРОВАЛ С ФОТО ПОЭТОМУ ЗА ОШИБКИ ПРОШУ ПРОСТИТЬ
Отредактировано BROKER157 (04-07-2011 20:35:25)