у нас в області зробили таку фішку як перелік питань по яким буде проходити перевірка службової діяльності! з одного боку це добре - ти зараніше знаєш що будуть перевіряти! Але проблема заключається в тому що даний збірник створювало 8 відділів ТУ, а їдуть перевіряти комплексно, тобто по всим напрямкам! на місцях відповідає до 5 чоловік! Ви представляєте що буде коли 8 відділів приїде перевіряти 5 людей?
Каким я вижу будущее МЧС и его подведомственных органов.
Сообщений 151 страница 156 из 156
Поделиться15207-09-2015 23:09:55
На счёт будущего. У ДСНС - сытое и равнодушное, у подведомственных органов - унылое и бесперспективное.
Поделиться15307-09-2015 23:12:48
у нас в області зробили таку фішку як перелік питань по яким буде проходити перевірка службової діяльності! з одного боку це добре - ти зараніше знаєш що будуть перевіряти! Але проблема заключається в тому що даний збірник створювало 8 відділів ТУ, а їдуть перевіряти комплексно, тобто по всим напрямкам! на місцях відповідає до 5 чоловік! Ви представляєте що буде коли 8 відділів приїде перевіряти 5 людей?
Ну за 3 года эти 5-ро уже работают в этих же отделах? ))))))
Поделиться15407-09-2015 23:18:07
Наразі мені дуже цікава думка саме особового складу, який працює "на землі". Чи співпадає думка тих, хто безпосередньо несе службу з думкою керівництва МНС, тих що провадять і втілюють в життя реформи.
Навтілювали за 4 роки? Хочете думку з землі? Нема нас (інспекції) на землі, з 8 залишилось 2. Від вас один трьоп!
Поделиться15504-07-2020 01:26:48
Смутное, воровитое будущее
Поделиться15605-01-2021 21:07:51
Наразі мені дуже цікава думка саме особового складу, який працює "на землі". Чи співпадає думка тих, хто безпосередньо несе службу з думкою керівництва МНС, тих що провадять і втілюють в життя реформи.
а де реформи шановний ? 10 років минуло. що змінилося ? колір форменного одягу ? казнокрадство цвіте, що до Майдану, що після Майдану. Люди гинули на Майдані за те, щоб життя було справжнє, а в нас крадуть і крадуть....