Даже не удивлен??? Довели, забили, запустили....
Вогонь охопив майже тисячу квадратних метрів складських приміщень, де свою продукцію розташовувала одна з одеських логістичних компаній. В ангарах розташовувалося чимало поліетилену, який спалахував миттєво і розповсюджував вогонь. Из оф источника
И опять народ молчит, грустно КОЛЛЕГИ!!!
С оф портала МНС:
18 листопада о 22:24 на території Одеського логістичного центру, у двохповерховій складській будівлі, в горищному приміщенні виникла пожежа. Перші підрозділи, що прибули на виклик, з’ясували, що горить крівля 2-поверхової складської будівлі і вогонь вже поширюється на поруч розташовані офісні будівлі Одеського Логістичного центру.
Пожежа почалася на другому поверсі складу. Робітники спочатку намагались загасити полум’я самостійно, і тільки коли вогонь вже поширився(и почему они так делают????сам то знаю) на дах складського приміщення, викликали вогнеборців.
О пожежу було локалізовано о 01:06, о 03:55 – ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Внаслідок пожежі знищено та пошкоджено покрівлю та перекриття на площі 850 кв.м.
На ліквідацію пожежі були задіяні 13 одиниць техніки, в тому числі 2 автодрабини та 60 чоловік особового складу(в шапках невидимках, сколько лс в городе заступает?). Причина виникнення пожежі встановлюються.
На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС України в Одеській області.
«На ліквідацію пожежі були задіяні всі пожежно-рятувальні підрозділи м. Одеси. У складських приміщеннях знаходилися велика кількість легкозаймистих матеріалів, що ускладнювало гасіння пожежі. Разом з цим, рятувальники локалізували полум’я у тих масштабах, які були по їх прибуттю», – сказав на місці пожежі начальник Головного управління ДСНС України в Одеській області Володимир Боделан.
Отредактировано prolua (20-11-2013 09:32:20)