Підскажіть будь ласка де я можу знайти обов*зки відповідального за ГДЗС у підрозділі? буду дуже вдячний!
Обов*зки відповідального за ГДЗС у підрозділі
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться308-03-2016 16:18:10
Підскажіть будь ласка де я можу знайти обов*зки відповідального за ГДЗС у підрозділі? буду дуже вдячний!
У вас какое образование и кем вы работаете......
Поделиться408-03-2016 16:27:47
працюю начальником караулу, освіта зрозуміло вища
Поделиться508-03-2016 17:23:35
караульный
дякую, хоча в цих наказах нема саме цих обов*язків
Отредактировано ART_MAL07 (08-03-2016 17:26:52)
Поделиться608-03-2016 17:28:00
працюю начальником караулу, освіта зрозуміло вища
......
Поделиться708-03-2016 17:46:00
15. Начальник першого караулу:
1) організовує та виконує роботи, пов’язані з удосконаленням діяльності та утриманням у належному стані ГДЗС у підрозділі;
2) забезпечує відповідність стану ГДЗС підрозділу вимогам чинного законодавства України;
3) забезпечує роботу бази (поста) ГДЗС, відповідає за укомплектованість обладнанням, інструментом, технічним приладдям для перевірки ЗІЗОД;
4) розробляє, організовує здійснення заходів щодо удосконалення ГДЗС, зміцнення її матеріальної бази;
5) веде оперативно-службові документи з ГДЗС, відповідає за її стан, готує проекти наказів за цим напрямом діяльності;
6) розробляє графіки тренування особового складу на смугах психологічної підготовки, у теплодимокамері та на чистому повітрі в ЗІЗОД, забезпечує їх виконання;
7) веде облік роботи газодимозахисників підрозділу та аналізує їх роботу, вносить пропозиції щодо покращення ГДЗС;
8) веде облік засобів та обладнання ГДЗС у підрозділі, відповідає за їх стан, готує пропозиції щодо їх планової заміни;
9) організовує та проводить роботу з обладнання та укомплектованості спеціальної техніки засобами ЗІЗОД;
10) здійснює контроль за якістю проведення перевірок ЗІЗОД;
11) аналізує та узагальнює досвід гасіння пожеж у підвальних приміщеннях та на об’єктах з наявністю небезпечних хімічних речовин;
12) організовує в підрозділі огляд-конкурс з ГДЗС, проводить змагання ланок ГДЗС, готує кращу ланку для участі в обласних (міських) змаганнях;
13) веде облік об’єктів з наявністю сильнодіючих отруйних речовин;
14) організовує розроблення та відпрацювання оперативних планів пожежогасіння, інструкцій взаємодії з відповідними службами цих об’єктів.
а это?
Поделиться808-03-2016 17:56:06
дякую! я зрозумів що мені було потрібно
Поделиться908-03-2016 18:05:16
мда... вища освіта рулить...