Пожар во Львове на заводе "Электрон".
Сообщений 1 страница 21 из 21
Поделиться305-01-2017 19:03:10
....при гасінні пожежі 2 потерпілих серед особового складу....один опіки....другий отруєння чадним-відмова роботи апарату...
Поделиться406-01-2017 09:37:36
Ага. А інший ухо опік. Мабуть без підшоломника працював. На рахунок відмови апарату - цікаво яка саме несправність і як обслуговувався апарат. А взагалі все могло гірше скінчитися.
Поделиться506-01-2017 16:51:23
Ага. А інший ухо опік. Мабуть без підшоломника працював. На рахунок відмови апарату - цікаво яка саме несправність і як обслуговувався апарат. А взагалі все могло гірше скінчитися.
Скажем не апарат не обслуговувався а легеневий автомат....менмбрана лягла...яку треба замінювати на нову 1 раз на 3 роки....мембрану ніхто не міняв 10 років....
А що до вух то я сумніваюсь....за вуха ніхто не говорив би взагалі....я думаю що опіки більші, а сказали що вуха...
Що стосується балаклав(підшоломників) для захисту від дії ввисоких температур --- то балаклава нічим не визначена і ніде не прописана....ЦЕ ВЕЛИКИЙ ПР.....ЙОБ.....у всьому світі вони є А У НАС НЕ МАЄ
Поделиться606-01-2017 18:09:30
Так ні хто і не квапиться втілювати у нас сучасні світові стандарти. По перше - треба на цьому розумітися, а по друге - вони дорожчі за ті, що існують у нас і були актуальними 30-40 років тому. )))
Поделиться706-01-2017 20:16:41
Так ні хто і не квапиться втілювати у нас сучасні світові стандарти. По перше - треба на цьому розумітися, а по друге - вони дорожчі за ті, що існують у нас і були актуальними 30-40 років тому. )))
Не доречно в нашій професії говорити про вартість спорядження.....життя безцінне....буть то життя пожежного...будь то життя громадянина...
І хто сказав що у нас не розуміються на евростандартах....чи хтось чогось не робить....краще б було аби робило в сотні разів більше людей тоді і толк був в роботі....
Поделиться807-01-2017 14:19:57
Не доречно в нашій професії говорити про вартість спорядження.....життя безцінне....буть то життя пожежного...будь то життя громадянина...
І хто сказав що у нас не розуміються на евростандартах....чи хтось чогось не робить....краще б було аби робило в сотні разів більше людей тоді і толк був в роботі....
В кожный професії це недоречно. І двірники хочуть працювати з сучасним европейським обладнанням. Але, на жаль, маємо те, що маемо. Потрібно виходити з фінансових можливостей. Ви особисто при кожній покупці робите вибір у співідношенні ціна-якість.
А на рахунок тих, хто розуміеться на евростандартах, то дайте конкретні приклади - все інше- здригання повітря. У нас і так вже хто що хоче, те й робе. Тільки за якість своеї продукції відповідати не хоче.
Поделиться907-01-2017 15:23:02
В кожный професії це недоречно. І двірники хочуть працювати з сучасним европейським обладнанням. Але, на жаль, маємо те, що маемо. Потрібно виходити з фінансових можливостей. Ви особисто при кожній покупці робите вибір у співідношенні ціна-якість.
А на рахунок тих, хто розуміеться на евростандартах, то дайте конкретні приклади - все інше- здригання повітря. У нас і так вже хто що хоче, те й робе. Тільки за якість своеї продукції відповідати не хоче.
Я розуміюсь...запитання можна задавати....
Поделиться1007-01-2017 16:04:38
Я розуміюсь...запитання можна задавати....
"Понимающих у нас много. Говорящих мало" - Виктор Шендерович.
Поделиться1107-01-2017 16:27:45
"Понимающих у нас много. Говорящих мало" - Виктор Шендерович.
І шо ти цим сказати хочешь??? Що ти особисто зробив щоб було краще???? ....і що зараз робишь???? А ну да я забув....у нас тільки критикувати можуть---а правильнише кажучи тільки бла блакать....
Поделиться1207-01-2017 18:19:22
І шо ти цим сказати хочешь??? Що ти особисто зробив щоб було краще???? ....і що зараз робишь???? А ну да я забув....у нас тільки критикувати можуть---а правильнише кажучи тільки бла блакать....
Скромнішим потрібно бути. А то Ви все заєтє, на всьому розумієтесь та ні на що не впливаєте. Кому такі знання потрібні, якщо користі від них - 0?
До речі, не пригадую, щоб ми з Вами на "ти" перейшли?
А щодо моєї роботи, то краще колеги мої знають чи гарно я працюю щоб їм було краще. Роблю те, що приносить користь моєму підрозділу. Вам воно ні до чого.
Поделиться1307-01-2017 19:27:40
Скромнішим потрібно бути. А то Ви все заєтє, на всьому розумієтесь та ні на що не впливаєте. Кому такі знання потрібні, якщо користі від них - 0?
А щодо моєї роботи, то краще колеги мої знають чи гарно я працюю щоб їм було краще. Роблю те, що приносить користь моєму підрозділу. Вам воно ні до чого.
Да ти шо.....ні на но що не впливаю))))) а що до користі то розписуйся за себе, а я за себе якось сам розпишусь, а на Ви ще заробити потрібно...
Поделиться1407-01-2017 19:33:43
..... і ще одне...це ти там за КРАЗИ майку на собі рвав....так от твої крази в кількості 7 штук до місця призначення доїхали не всі з 7 штук 5-ть не доїхали....на далі думай що говориш бо цей форум багато хто читає....
Поделиться1507-01-2017 21:14:04
Більшість присутніх тут на форумі впливають на діяльність підрозділів на місцях і впливають в їх межах тактичних і фізичних можливостей. І керівники на місцях не можуть впливати на державні закупівлі на рівні міністерства. Про драні китайські рукава знають усі підрозділи.
Поделиться1607-01-2017 21:35:58
Більшість присутніх тут на форумі впливають на діяльність підрозділів на місцях і впливають в їх межах тактичних і фізичних можливостей. І керівники на місцях не можуть впливати на державні закупівлі на рівні міністерства. Про драні китайські рукава знають усі підрозділи.
Да ви шо за рукава згадали......хто хоче той і купляє нормальні рукава....і нормальні каски.....а хто не хоче шукає відмовки...і не треба називати керівника який не може плинути і відстояти свою точку зору керівником....то не керівник а так пшик....
Проаналізуйте тему на форумі ОПРОС ПО ТЕХНИКЕ....і подевіться що вийшло на виході.....
Впливать не можуть.... то не хочуть, а не можуть бо тепле місце бояться втратити, а вам кажуть що не можуть....так що зніміть лапшу з голови...
Поделиться1708-01-2017 13:54:53
Да ти шо.....ні на но що не впливаю))))) а що до користі то розписуйся за себе, а я за себе якось сам розпишусь, а на Ви ще заробити потрібно...
То перечитайте свої відповіді у темі "опрос по технике" - то питання не до Вас, то риторичне, то Ви відношення не маєте. Звідци і враження про користь Ваших знань. Яку користь Ви приносите, мені байдуже - якщо працюєте, якусь приносите, інакше вже б вигнали. (Питання користь Ви підняли в пості 11, самі з ним і розбирайтесь). Заробляти ввічливого ставлення від Вас не маю ніякого наміру, забагато честі. Рівень Вашої культури Ви показали вкотре.
..... і ще одне...це ти там за КРАЗИ майку на собі рвав....так от твої крази в кількості 7 штук до місця призначення доїхали не всі з 7 штук 5-ть не доїхали....на далі думай що говориш бо цей форум багато хто читає....
До чого тут КРАЗИ і хто форум читає? Ви пишете, що хочете, а я боятись повинен? Чи це погроза? Геть не зрозумів. Тому з важким сердцем змушений припинити наше спілкування. Знаю: Ви теж не схудните від цього. Всього найкращого.
Отредактировано creative112 (08-01-2017 13:57:37)
Поделиться1808-01-2017 14:19:59
Ну да то ж напевно я з піною у рота відстоював КРАЗИ в відповідній темі??? А тепер задню врубив??? При чому тут КРАЗИ.....да якби вони йшли не на перегоні, і пустими, а їхали на пожежу і заправлені то невідомо скільки би людей повбивали!!!!
А ТУТ ТИПОВА ВІДПОВІДЬ----З СВІТЛЕНЬКИМ ОБЛИЧЧАМ---ТО Я НЕ ЗНАЮ ЯК ТАК СТАЛОСЯ!!!!
Якщо пишеш за переляк то ти вже ПЕРЕЛЯКАНИЙ...
ЩОДО ТЕМИ ОПРОС ПО ТЕХНИКЕ.....то ящо нічого не знаешь то краще помовч.....ти даже не знаєш хто і як, для чого створив ту тему!!!!
ТАК ЩО ЖДИ СВОЇ КРАЗИ З РАДЯНСЬКИМИ ЛОМАМИ І СТВОЛАМИ....
Поделиться1908-01-2017 18:04:33
Кому-то пора напомнить о Правилах форума....
Поделиться2008-01-2017 18:39:30
Кому-то пора напомнить о Правилах форума....
В баню мене.... Дозволяю відправити мене в вічний бан на цьому форуми і при цьому стерти ВСІ мої теми і пости...
Отредактировано ПОЖАРНЫЙ 09 (08-01-2017 18:42:24)
Поделиться2108-01-2017 20:13:29
В баню мене....
Зачем? Можно просто культурней общаться. Относится ко всем "горячим" головам