А, кто слышал про новые фишки???
1. Балога идет мин. МВД,
2. Уйдя, Балога забирает в МВД и ГПН,
3. До 2012 года финансирования ГИТБ не будет, и соответственно - вывода до нового года не будет!
Сколько осталось существовать ГПН? Изменения в законодательстве.
Сообщений 721 страница 750 из 996
Поделиться72102-09-2011 15:11:40
Поделиться72202-09-2011 15:57:08
А, кто слышал про новые фишки??? 1. Балога идет мин. МВД,2. Уйдя, Балога забирает в МВД и ГПН,3. До 2012 года финансирования ГИТБ не будет, и соответственно - вывода до нового года не будет!
Это уже давно забытое старое
Поделиться72302-09-2011 17:39:17
А что же тогда наши боссы ждут в верховной раде 06.09.2011?
Поделиться72402-09-2011 18:56:37
1. Балога идет мин. МВД,2. Уйдя, Балога забирает в МВД и ГПН,3. До 2012 года финансирования ГИТБ не будет, и соответственно - вывода до нового года не будет!
..... чет не хочеться назад в МВДу... видимо потому, что уже там был..
Поделиться72502-09-2011 19:41:13
А, кто слышал про новые фишки??? 1. Балога идет мин. МВД,2. Уйдя, Балога забирает в МВД и ГПН,3. До 2012 года финансирования ГИТБ не будет, и соответственно - вывода до нового года не будет!
прикольно то что мы там никому ненадо у них самих сокращение за сокращением, а по финансированию бюджет раз в квартал редактируют, Балоге ГПН не нужен он нужен его куму, он ГПН ещё со времен предоблпотребсоюза не привечает, мы со своими зароботками пыль на фоне заработков МВд, а головняка с нами намного больше, надо просто ждать все равно хуже будет
Поделиться72603-09-2011 00:50:55
Де Ви взагалі таку маячню відверту винайшли? Це взагалі могло напевне тільки наснитися.
Поделиться72703-09-2011 08:28:37
Це взагалі могло напевне тільки наснитися.
Шановний, неужели все три пункта
таку маячню відверту винайшли?
Финансирование ГИТБ предусмотрено бюджетом страны??? Балога не стремится в МВД??? Вы настолько близки к министру, что посвящены в его планы??? По депломатичнее необходимо подбирать выражения, если говорите о вещах на прямую с Вами не связанных! Если финансирование ГИТБ предусмотрено, то почему начальник ГУ ГИТБ в нашей области седит без зарплаты???
Поделиться72803-09-2011 08:58:42
почему начальник ГУ ГИТБ в нашей области седит без зарплаты???
да она ему по сути и не нужна!
Поделиться72903-09-2011 09:23:13
да она ему по сути и не нужна!
кто-бы спорил, только вопрос в том, что когда ГПН и техногенку переведут в ГИТБ, мы тоже останемся без з/п? Я лично не готов!
Поделиться73003-09-2011 09:53:45
чиновник з МНС дав команду прибиральниці не прибирати в кабінетах сектору НПД
готов убирать в кабинете самостоятельно, лиш бы ГПН не торгали хозвопросами!!!!
Поделиться73103-09-2011 10:50:00
Апарат Міністра я полностью согласен с Максутом!!! Надо быть дипломатичнее!!! А, эти варианты я тоже не в перерыве выдумал!!! Об этом говорят и в Харькове и в Луганске и в Крыму!!! И они все одинаковы... поэтому и задаю вопрос на форуме!!! А 100%% уверенности в отделении уже давно у многих нет!!! Или Вы Апарат Міністра есть Балога!!
Отредактировано ammbassador (03-09-2011 10:50:36)
Поделиться73203-09-2011 10:51:44
Да, кстати, "маячню відверту винайшли?" Это о №1,2 или 3????
Поделиться73303-09-2011 10:53:43
А вчора чиновник з МНС дав команду прибиральниці не прибирати в кабінетах сектору НПД, я плакаль від такої дешевої помсти. Мабуть за те, що ми йому відмовились вирішувати білети до цирку, який нещодавно приїхав до міста.
нерастривайся ничего скоро дармавое бабло с фондов закончится,и они и у себя уборщицу уволят, а потом когда на платные загонять некому будет и кондеры с отопителями исчезнут, и тогда начнется грызня внутри стаи котороя дружила против нас, осталось немного месяца 4
Поделиться73403-09-2011 12:57:29
Питання щодо МВС вже закрито, доволі давно. Рішення прийнято у Президента. МНС буде реформуватися як Міністерство. Міністр В.І. Балога буде залишатись Міністром М Н С рівно стільки, скільки буде потрібно Президенту. Міністром М В С є генерал-полковник міліції А. Могильов, якій теж нікуди уходити не збирається, тим більше він все таки професійний міліціонер.
Поделиться73503-09-2011 14:44:08
він все таки професійний міліціонер.
...вот имено, в отличие от нашего министра:((
Поделиться73603-09-2011 14:54:24
Т.е. приехал Криса и сказал, что готовятся документы на переход инспекции обратно в МЧС? И как может быть вывод инспекции формальным, когда создана совершенно новая вертикаль???Вы хоть сами поняли, что написали?
К етому сообщению- на сколько мне известно начальники ГУ(У) МЧС областей сообщили что если не будет финансированья со стороны государства на соответствующем уровне подразделения МЧС не смогут выполнять свои обязаности вот так и получилось. На сколько формальным будет вывод инспекции и какое будет подчинение я не знаю а передаю лишь то что знаю. Да чуть не забыл, господин Криса И. Я. сказал что нач ГУ МЧС есть непосредственным начальником нач. ГУДИТБ и будет полностю координировать его работу.
PS. "Вы хоть сами поняли, что написали?"- Я понял что я написал. Но как говорят "Из песни слов не выкинешь" и я передал обществу лишь то что мне известно.
ЕЛЕКТРОНОЮ ПОШТОЮ
Начальникам Головних управлінь (Управлінь) Держтехногенбезпеки в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі
На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 21 червня 2011 року № 19758/9/1-11 та відповідно до окремого доручення заступника Міністра МНС України «Про передачу транспортних та матеріально-технічних засобів» від 27.07.2011 року № В-350 ГУ (У) МНС України в областях підготовлені переліки щодо передачі техніки та матеріально-технічних засобів територіальним органам Державної інспекції техногенної безпеки України, які створюються за рішенням Уряду (постанова Кабінету Міністрів України від 22 червня 2011 року № 767 «Про утворення територіальних органів Державної інспекції техногенної безпеки»).
У зв’язку з цим та з метою визначення повноти переліку техніки та матеріально-технічних засобів, які передаються з балансу ГУ (У) МНС України на баланс територіальних органів Держтехногенбезпеки,
ВИМАГАЮ:
направити до 8 вересня 2011 року оригінали переліків техніки та інших матеріально-технічних засобів (три примірника), які використовуються територіальним органам Державної пожежної безпеки та Державної інспекції цивільного захисту та техногенної безпеки (станом на 1 січня 2011 року), за формою що додаеться (додаток на 2-ох аркушах).
Кожна сторінка переліку техніки та матеріально-технічних засобів повинена бути прономерована та завізовані відповідальними особами.
За додатковою інформацією звертатись до начальника групи забезпечення Управління забезпечення діяльності Державної інспекції техногенної безпеки Бирсі Романа Володимировича (тел. 044-585-68-90).
Голова Е.М. Улинець
36/1/6510
01.09.11
... предлагаю судить не по словам, а по делам.
Поделиться73703-09-2011 20:50:08
ЕЛЕКТРОНОЮ ПОШТОЮ
Начальникам Головних управлінь (Управлінь) Держтехногенбезпеки в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі
На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 21 червня 2011 року № 19758/9/1-11 та відповідно до окремого доручення заступника Міністра МНС України «Про передачу транспортних та матеріально-технічних засобів» від 27.07.2011 року № В-350 ГУ (У) МНС України в областях підготовлені переліки щодо передачі техніки та матеріально-технічних засобів територіальним органам Державної інспекції техногенної безпеки України, які створюються за рішенням Уряду (постанова Кабінету Міністрів України від 22 червня 2011 року № 767 «Про утворення територіальних органів Державної інспекції техногенної безпеки»).
У зв’язку з цим та з метою визначення повноти переліку техніки та матеріально-технічних засобів, які передаються з балансу ГУ (У) МНС України на баланс територіальних органів Держтехногенбезпеки,
ВИМАГАЮ:направити до 8 вересня 2011 року оригінали переліків техніки та інших матеріально-технічних засобів (три примірника), які використовуються територіальним органам Державної пожежної безпеки та Державної інспекції цивільного захисту та техногенної безпеки (станом на 1 січня 2011 року), за формою що додаеться (додаток на 2-ох аркушах).
Кожна сторінка переліку техніки та матеріально-технічних засобів повинена бути прономерована та завізовані відповідальними особами.
За додатковою інформацією звертатись до начальника групи забезпечення Управління забезпечення діяльності Державної інспекції техногенної безпеки Бирсі Романа Володимировича (тел. 044-585-68-90).Голова Е.М. Улинець
36/1/6510
01.09.11
Поделиться73803-09-2011 21:01:35
А. Могильов, якій теж нікуди уходити не збирається
А, вот и не верная информация, ведь всем известно, что после смерти известной персоны в АР Крым, министру МВД было предложено его место, и на данный момент есть информация, что он согласился... т.е. место министра МВД скоро будет вакантным, и туда-то и пророчат господина Балогу(туда ему и дорога, дай Бог ему здоровья!)
Поделиться73903-09-2011 21:08:18
и туда-то и пророчат господина Балогу
А к нам, на сколько конечно это правда, господин Шуфрич возвращается....
Поделиться74003-09-2011 22:55:45
Надоело,эти меседжи читать-за__ло! Отсоединяйти, или нет! Одни умники и не очень, на 1-го инспектора 3 начальника и все чого то хотят( Козлы, оставьте ГПНовскую котлету в покое.
Поделиться74104-09-2011 00:33:06
А, вот и не верная информация, ведь всем известно, что после смерти известной персоны в АР Крым, министру МВД было предложено его место, и на данный момент есть информация, что он согласился... т.е. место министра МВД скоро будет вакантным, и туда-то и пророчат господина Балогу(туда ему и дорога, дай Бог ему здоровья!)
Я не люблю займатися пліткуванням, можу лише сказати, що Віктор Іванович Балога був і залишається Міністром МНС України. Президент бачить його на цій посаді. На місце прем'єра АР Крим теж підібрана кандидатура. Не слухайте чуток та пліток. Всі залишаються на совїх місцях. Щодо пана Шуфрича, то нині займана їм посада цілком відповідає його можливостям приносити користь державі.
Поделиться74204-09-2011 10:02:06
Щодо пана Шуфрича, то нині займана їм посада цілком відповідає його можливостям приносити користь державі.
Поддернул так поддернул, за что?
Поделиться74304-09-2011 12:38:27
Извините, конечно, но читая месседжи г-на Апарат Міністра создаётся впечатление, что общаешься как минимум с премьером... Тут не знаешь, на какой должности завтра проснешься, а у человека, прям все - 100%% однозначно!!! К нам тоже в область назначили начальником главка(не ИО, как в большинстве областей )человека и тоже - все - однозначно и четко, а неделю назад - БАЦ - и уже другой!!! Так-что я писателям, которые пишут со 100%%% уверенностью не верю еще больше!!! (если он конечно не премьер или не президент!)
Поделиться74404-09-2011 14:57:44
МІНІСТЕРСТВО НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ УКРАЇНИ
НАКАЗ
м. Київ
04.08.2011 № 800
Про організацію державного нагляду (контролю)
у сфері пожежної та техногенної безпекиЗ метою виконання пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 22 червня 2011 р. № 767 «Про утворення територіальних органів Державної інспекції техногенної безпеки» та пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 20 липня 2011 р. № 776 «Деякі питання Державної інспекції техногенної безпеки», Положення про Державну інспекцію техногенної безпеки України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 р. № 392, керуючись Положенням про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженим Указом Президента України від 6 квітня 2011 р. № 402,
НАКАЗУЮ:
1. Підпорядкувати Управління з питань державного нагляду у сфері пожежної безпеки та державного нагляду у сфері цивільного захисту і техногенної безпеки та підпорядковані їм підрозділи, а також дослідно-випробувальні лабораторії, які діють у складі Головних управлінь (Управлінь) МНС в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі (далі – ГУ (У) МНС України), начальникам Головних управлінь (Управлінь) Держтехногенбезпеки в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі з питань здійснення функцій державного нагляду (контролю) у сфері пожежної безпеки, цивільного захисту та техногенної безпеки до передачі таких повноважень територіальним органам Держтехногенбезпеки України.
2. Голові Держтехногенбезпеки України Улинцю Е.М. забезпечити належний контроль за діяльністю Управлінь з питань державного нагляду у сфері пожежної безпеки та державного нагляду у сфері цивільного захисту і техногенної безпеки, а також підпорядкованих їм підрозділів, дослідно-випробувальних лабораторій, які діють у складі ГУ (У) МНС України.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Голову Держтехногенбезпеки Улинця Е.М.Міністр В. Балога
Вот как то не понятно выстраивается вертикаль подчинения исходя из данного приказа.
Начальнику "територіального органу Держтехногенбезпеки" отдали в подчинение
- "Управління з питань державного нагляду у сфері пожежної безпеки.
- "Управління державного нагляду у сфері цивільного захисту і техногенної безпеки"
- "Дослідно-випробувальні лабораторії"
это ясно, управленческий профилактический аппарат, плюс ИПЛ. А вот, что входит в обозначение "підпорядковані їм підрозділи"?
Поделиться74504-09-2011 19:14:34
Перепрошую, бо не маю відомостей - а де саме сьогодні він приносить користь державі?
РНБО, де-юре - заступник секретаря. Де-факто - заступник заступника.
Поделиться74604-09-2011 19:16:44
Після викладеного: у мене в кабінеті висить грамота на моє ім'я, навіть його підпис нібито справжній. Я можу сподіватись, що це не буде предметом мого політичного переслідування в майбутньому?
Якщо Вас до цього не переслідували, запевняю, що і в майбутньому Вам це не загрожує.
Поделиться74704-09-2011 19:30:58
Да!!!! Так как по мне, у нас вся страна держится на заступниках заступника.
Кто же у нас тогда работает!!!! Расплодили хренову тучу управленцев в кабинетах, а кто же работать в "поле" будет?
Поделиться74804-09-2011 21:12:44
а що сьогодні в форумі написав А.М.
у него как в сказке чем дальше тем страшнее
Поделиться74904-09-2011 22:02:06
в роки помаранчевої революції я дивився 5 канал (вірив сцуко - бо лох це мабуть моя доля) потім, коли вони всрались, дивився на свою жінку - вона на 100% гарніше за тих опудальників, сьогодні мля мабуть вирублю інтернет взагалі, бо А.М. зваблює закідонами про наше щастя та могутність. Якась маячня...
не стоит ты просто читай и смотри как все делают вид что что-то понимают ,рассуждают логическм,но где-то в глубине души понимают что всё решают два-три дядьки и мы ну никак на это повлиять не сможем, поэтому и будем развивать сою логику т мышление дальше, а ведь приятно почитать что пишут умные люди из наших колег смотриш и на хорошее надеешся
Поделиться75005-09-2011 01:17:07
Наскільки я зрозумів, до таємниць ДІТБ Вас не допускають
По перше, в силу моєї службової діяльності таємниці для мене є одним з об'єктів виконання завдань, і згідно Закону України "Про державну таємницю" саме я та моє безпосереднє керівництво вирішують, чи допускати когось до неї, чи ні. По-друге, ніяких таємниць ДІТБ ще не має. І не вживайте Ви тюремних висловів- "смотрящий", і.т.д. Є відповідні служби і співробітники, які виконують свою роботу. Я дуже хочу, щоб з від'єднанням ДІТБ моя компетенція поширювалась лише на органи і підрозіділи цивільного захисту. Але вирішувати це не мені...