Подскажите пожалуста какой документ регламентирует оплату за наставничество? Знаю что наставнику положено 10 процентов от оклада, а вот какой это документ регламентирует точно не знаю. Подскажите пожалуста кто знает какой это документ
Наставничество
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться205-11-2010 18:37:14
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ МНС України
06.03.2008 N 177
НАСТАНОВА
з організації соціально-гуманітарної роботи з рядовим і начальницьким складом та працівниками органів і підрозділів цивільного захисту
ПОЛОЖЕННЯ
про наставництво в органах і підрозділах цивільного захисту
3.8. За умови позитивних результатів наставництва після його завершення наставник може бути заохочений правами керівника органу чи підрозділу цивільного захисту.
Поделиться310-11-2010 15:08:07
Подскажите пожалуста какой документ регламентирует оплату за наставничество? Знаю что наставнику положено 10 процентов от оклада, а вот какой это документ регламентирует точно не знаю. Подскажите пожалуста кто знает какой это документ
Така норма була згідно наказу МНС від 10.07.2003 № 226 “Про затвердження Настанови з організації виховної роботи з особовим складом МНС України”, однак у нас в гарнізоні її нікому не виплачували.
Наказом МНС України від 06.03.2008 №177 "Про затвердження Настанови з організації соціально–гуманітарної роботи з особами рядового і начальницького складу та працівниками органів і підрозділів цивільного захисту" наказ №266 втратив чинність. Ось так. "Ура міністерстсву"